2777
2789
عنوان

شوهرتون شده از چشم بیوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 53 پست
چرا رفت؟ باهم مشکل داشتید یا ازاول عاشق نبوده؟ به این مرد نمیشه اعتماد نکرد

هیچ مشکلی حتی دعوا هم نکرده بودیم 

که بگم دعوا کردیم

فقط چون تازه خونه خریده بودیم 

تو فشار بودیم 

پرواز ها لغو بود کارش یکم تق و لق بود 

تو فشار بود 

میگه تو فشار بوده خب مگه من داغدار نبودم 

مگه من همه اینایی که رو دوش اون بود رو دوش منم نبود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرشو خیلی دوست داشت و توی اون مدتی ک شوهرش نبود خیلی گریه و زاری میکرد بعد رجوع فوری باردار شد شو ...

اشتباه محض 

من الان فکر میکنم 

میگم خودم شاید با این موضوع کنار بیام بچه باش بزارع بره چیکار کنم اون وضعیت رو واسه همون میگم گناه اون بچه به دنیا بیاد 

هیچ مشکلی حتی دعوا هم نکرده بودیم که بگم دعوا کردیمفقط چون تازه خونه خریده بودیم تو فشار بودیم پرواز ...

چی بگم 

شوهر منم یه ذره رفتارای ضد و نقیض داره ولی نه تا این حد 

میگم نکنه میخواسته بایه زن دیگه بره چون همه جیو برده ولی بعد پشیمون شده 

بنظرم اول خونه رو به نامت کن تا بعد ببینی چی میشه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
اشتباه محض من الان فکر میکنم میگم خودم شاید با این موضوع کنار بیام بچه باش بزارع بره چیکار کنم اون و ...

تهش ک چی ، یا باید جدا شی و از این شرایط راحت بشی یا باید بچه دار شی 

اگر کلا بچه نمیخوای ک اون فرق میکنه 

خوشا راهی که پایانش تو باشی

آره از چشمم افتاده دارم طلاق میگیرم

بگو قولنامه رو به اسمم بزن اگه پشیمونی همه اینارو طلاهارو بردار برو دقیق مثله خودش

موشک جواب موشک

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
آره از چشمم افتاده دارم طلاق میگیرمبگو قولنامه رو به اسمم بزن اگه پشیمونی همه اینارو طلاهارو بردار ب ...

دلیل طلاقت چیه جسارتا 

طلاها که پیش خودم خونه ام به اسمم بزنه 

باید 

بله شوهر من 

هر دفعه خیانت کرد بعد از ده سال دهن باز کردم به باباش و مامانش گفتم 

الان باباش از فشار این موضوع فلج شده بنده خدا 

نه خواب داره نه خوراک 

میگه کل عمرم به بچم نون حلال دادم چرا اینجوری شد

التماس من کردن که بمونم فقط برا حفظ ابروشون 

منم چون تا بحال بهم بدی نکردن نشستم 

الانم یه هفته اس شوهرمو سگ محل کردم و فقط فحشش میدم تو خونه

الان هم اقا داره ظرفا رو میشوره🤔

و مطلب اخر هم اینکه خونه رو تو پروسه ی بنام کردن خودمم

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
بچه داری ؟!!

متاسفانه بله ۷سالشه

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖