2777
2789
عنوان

شوهرتون شده از چشم بیوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز تو ذهنمه و ترس تو جونم امروز تولد بچم بود باهاش حرف زدم اگ نبود قهر بودم

چیکار کرده بود ؟!؛

یعنی قهر خونه مامان هستی ؟!! تولد بچه ات بود حرف زدی باهاش؟!؛

ای خدا بچه داشتن چقدر سخته تو این موقعیت ها 😔

چیکار کرده بود ؟!؛یعنی قهر خونه مامان هستی ؟!! تولد بچه ات بود حرف زدی باهاش؟!؛ای خدا بچه داشتن چقدر ...

با ی زنی ک من بدم میاد ازش باهاش خوش و بش کرد منم گفتم چرا جنگ جهانی شد.....

ن قهر نرفتم تو خونه خودم قهر کردم 

بچم امروز میخاست شیرینی ببره مدرسه گفتم شیرینی بخر دیگ باهم حرف زدیم 

خیلی سخته خیلی بچه بزرگم داشت آرزوی مرگ خودشو میکرد گفتم من بدون تو جایی نمیرم 

با باباشون هیچ کجا نمیرن هیچ کجا وابسته ب من هستن

نه یک هفته رفته بود مشهد چهار ماه میگم از اون روزا گذشته

اها فقط یک هفته رفته بود 

یه شب منو شوهرم دعوای بدی کردیم گفت دیگه نمیتونم تحمل کنم رفت وسایلش رو جمع کرد چپوند تو یه کیف گفتم بشین مسخره بازی در نیار جواب نداد رفت بعد سه شب پیام داد خیلی نامردی و از این حرفا گفتم پاشو بیا خونه مسخره بازی چیه دراوردی مگه بچه ای صبحش برگشت 😐😐فکر میکرد میرم به دست و پاش میفتم یا پیغام پسغام میدم آی تو رو خدا کمرم شکست بیا 

خودش مجبور شد برگرده 

عقل تو کلشون نیست اینا

اولش که برگشت گفت باشه یعنی من بهش پیشنهاد دادم بعدش به غلط کردن افتاد که خونه به اسمت میزنم هرچی بخ ...

همه اینایی که گفته رو حتما حتما بزنه به نامت . ببین کوتاه نیا . طلاهاتم یه روز بردار ببر بانکی جایی بزار که دیگه از این ... نخوره 

. یک سال هم فرصت بده به خودت ببین حست عوض میشه یا نه

چرا رفت؟ باهم مشکل داشتید یا ازاول عاشق نبوده؟ 

به این مرد نمیشه اعتماد نکرد

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

من پنج ساله ازدواج کردم تا حالا سه بار سر مسائل خیلییی بی اهمیت و ساده منو برده خونه بابام و درخواست طلاق داده،بارها در حد مرگ کتک زده،دو بار تقریبا یک هفته منو بچه ی یک ساله رو تو خونه تنها گذاشته رفته،حق داری دلت صاف نشه منم دلم باهاش صاف نمیشه چون بهش اعتماد ندارم برام حامی و تکیه گاه باشه چیزی که هر زنی  از شوهرش‌ میخواد

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

دوستی داشتم ک شوهرش یهو بدون اینکه بگه گذاشت و رفت بعد وکیلش زنگ زد به دوستم که اقا میخواد طلاقت بده پول پیش خونه و طلاهاتم بعنوان مهریه میده ، که یکسال بعد خود اقا برگشت معذرت خواهی و اینا در نهایت برگشتن  سر زندگی  و زنش باردار شد الان یک دختر دارن 

خوشا راهی که پایانش تو باشی
من پنج ساله ازدواج کردم تا حالا سه بار سر مسائل خیلییی بی اهمیت و ساده منو برده خونه بابام و درخواست ...

منم حس میکنم وقتی یبار از این کارا کرده بازم تکرار می‌کنه صد در صد 

واسه همین مختل شده زندگیم نمیتونم درست حسابی زندگی کنم