2777
2789

شوهرم ۸سال بیشتر شاید انواع خیانت  هرزه پری و زنای خراب تجربه کرده بود  انقد احمقانه رفتار کردم بخشیدمش که ادم شه مثلا که سر اخری چوبی تو آستینش کردم عبرتی پارسال دادگاه کشوندمش مهر اجرا گزاشتم  دوتامون از هم شکایت کردیم یک داستانی بود سر حرص خالی کردنش اونم خودش چنگ انداخت رفت ازم شکایت کرد که زنم کرده و .....درجایی که حمله میکرد با من رابطه برقرار کنه چون منم باش قهر بودم میگرفت بجونش

بماند بقیش........

بخاطر دختر کوچیکم برگشتم به اصرار فامیل و خونوادش اما گاهی داستانهای گذشته میاد به یادم میخام سرم بکوبم به دیوار حالم بهم میخوره ازش وقتی همه گدهی خورده و دنبال خرابا بوده و ج ن د ه بازی کرده فراووون

اصلا اعتماد نمتونم بکنم انقدر میترسم میترسم که دوباره تکرار بشن وحشت دارم از بس ازیت شدم و گریه کردم پارسال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید به شرایطی که آزارت داده برمیگشتی

من نمیخاسم برگردم پدرمادرم مجبورم کردن بمونم بخاطر بچم و اینکه حرف برام در میاد زن تنها با بچه خرجی و پول و هزار تا کوفت و زهر مار دیگ

من نمیخاسم برگردم پدرمادرم مجبورم کردن بمونم بخاطر بچم و اینکه حرف برام در میاد زن تنها با بچه خرجی ...

دیگه وقتی خانواده حمایت نمیکنن و تفکر عهد بوقی دارن مجبور بودی برگردی، سعی کن خودت مستقل بشی تا بعدا بهتر تصمیم بگیری

.                                                                  
خب از پارسال تا الان چطوره

انقد به گوه خوردن افتاده بود دیگه جرات غلط اضافه نداره منم زیاری بخشیدمش خودش میگفت از بس من میبخشیدی هرزگی برام عادی شد  میگفت ازین ببعد دیگه فقط زن و بچم حالا هم بد نیست من دیگه اون اعتماده را ندارم بش همش فکر میکنم چشمش دنبال زنای خرابه

جالبه میگفت زنایی که سینه باسن بزرگ دارن تحریک میشم میرم سنتشون

مقصر بودم خودم😔

نگاه عزیز دلم  شرایط رو تغییر بده عزیزم حساس نشو یه خورده بی خیال شو 

به خودت سخت نگیر پیر میشی و افسرده 

به درک هر گهی میخاد بخوره حیف خودت نیست  بعضی از مردای فاسد  بعد مدتی پاک مبشن عزیزم خیلی ها رو دیدم 

خانمها دیرتر فاسد میشن دیر تر هم ترک میکنن ولی آقایون برعکس خیلی زود میرن خیلی زود هم به رندگی برمیگردن انشاالله سر براه شده  سعی کن ببخش تا اونم بهتر بشه بخاطر بچت

فدای همه هموطنان عزیزم در سراسر دنیا 

بهت قول. شرف میدم بازم خیانت میکنه اماااا اینبار محتاطانه با هوشیاری و اینکه دیگه حرفه ای شده میدونه چجوری سوتی نده فقط جالب بعد اسن همه سال از چشمت نیفتاده خسته نشدی چون من باشم دیگه مهم نیست طرفم خیانت بکنه یا نکنه کلا توان زیاد جنگیدن با ادمها رو ندارم اونم هشت سااال نباید ولی برمیگشتی حالا که رفتی دیگع واسه همیشه باید میرفتی

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

نگاه عزیز دلم شرایط رو تغییر بده عزیزم حساس نشو یه خورده بی خیال شو به خودت سخت نگیر پیر میشی و افس ...

اخه کباب میشم وقتی یادم میوفته برگشته بود به همه گفته بود زنم برام کمبود گزاشته که رفتم کسکشی درجایی که بجون بچم قسم به باب الحوائج همه جور براش تامین میکردم خصوصا زناشویی زندگی خودم میرسیدم جوونم ۲۸ سالمه الهی درد بگیره

بخاطر هرزه بودن خودش عیب رو من میزاشت میخاست بندازه گردن من

همیشه میرفتم خونه ننش به همشون میگفتم پسرتون این گوه ا خورده همشون دعولش میکردن پشت من بودن بارها داداشش گوشیش گرفت ازش زدتش دلیلشا میپرسیدچرا  لال میشد  سرش مینداخ پایین میگفت اشتباه کردم حالا برمیگرده بعد ۹ سال زندگی چاره ای نداره منو مقصر کرد ازینش دلم میسوزه

اخه کباب میشم وقتی یادم میوفته برگشته بود به همه گفته بود زنم برام کمبود گزاشته که رفتم کسکشی درجایی ...

خاک بر سرش   ارزو ی مردایی که من دیدم زنی مث تویه  انشاالله خدا به راه راست هدایتش کنه اگر نشد هم به زمین گرم بزنتش

فدای همه هموطنان عزیزم در سراسر دنیا