2777
2789
عنوان

کسی هست نقره استفاده کنه به جا طلا

135 بازدید | 28 پست

من اندازه خودم طلا دارم

البته طلا برام مهم نیست در حد گردنبند و گوشواره و..دخترونه دارم که اگه خواستم کاری کنم بفروشم یا میدم بابام چون اون خریده 

دلم میخواد نقره بخرم که کلا برام بمونه رفتم انگشتر نقره قیمت کردم ۳تومن بود بنظرتون بخرم؟ 

مامانم قبلا ۲۰ سال پیش به انگشتر نقره دخترونه داشت سیاه شد بعد همون موقع یه انگشتر بزرگ و نگین دار خرید تا الان رنگ عوض نکرده 

نقره رنگ عوض میکنه؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

فروشش سخته

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

فروشش سخته

نمی‌خوام بفروشم می‌خوام داشته باشمش کلا 

بخاطر همین میخوام نقره بخرم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست داری بخر منم دوست دارم 

آره نقره هم سیاه میشه به مرور زمان ولی قابل پاکسازیه و باید دور از لوازم آرایشی و عطر و ادکلن باشه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

باید مراقبش باشی ادکلن و شوینده و اینها بهش نخوره 

من گردنبندش رو داشتم مراقب باشی مشکلی نداره 

الان استیل گرفتم ستش دوست داشتم ارزونتر بود برام

فعلا امضا ندارم
اگه دوست داری بخر منم دوست دارم آره نقره هم سیاه میشه به مرور زمان ولی قابل پاکسازیه و باید دور از ل ...

اره خیلی علاقه دارم بخرم دستم بندازم 

اره منم یادمه مامانم انگشترش رو انداخت تو آب جوش نمی‌دونم آبلیمو بود چی بود درست شد 

بله رنگش تیره میشه 

من انگشتر نقره دارم بجای حلقه همیشه دستمه 

بهش کرم مرطوب کننده یا عطر ادکلن بخوره سیاه میشه یذره 

سالی یبار میدم پرداختش کنن نو نو میشه هر چند هفته ام میکشم به فرش دوباره سفید میشه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
نمی‌خوام بفروشم می‌خوام داشته باشمش کلا بخاطر همین میخوام نقره بخرم

نمیدونم عزیزم تاحالا تجربه نداشتم🫠🎀

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

نه رنگش عوض نمیشه اصلا خرید و فروش هم داره من به شخصه طرف دار نقره جات هستم

خرید رو دیدم ولی فروشش رو نه 

مامانم گفت اکه بخوام بخرم سرویس نقره اش رو مبفروشه با پولش انگشتر بخرم ولی نمی‌دونیم کجا بفروشیم

باید مراقبش باشی ادکلن و شوینده و اینها بهش نخوره من گردنبندش رو داشتم مراقب باشی مشکلی نداره الان ا ...

مرسی که گفتین نمی‌دونستم 

من بدل و استیل حساسیت دارم وگرنه عاشق این چیزام 😓

یکی برام ساعت فیک خریده بود انگار این بند های ساعت بدل بود دستم بشدت واکنش نشون داد خیلی دلم میخواد دستبند استیل بندازم 

خرید رو دیدم ولی فروشش رو نه مامانم گفت اکه بخوام بخرم سرویس نقره اش رو مبفروشه با پولش انگشتر بخرم ...

سرویس نقره رو بفروشی؟

حیفه کلی ازش کم میشه بده پرداختش کنن ،نونو میشه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد