2777
2789

وای خانوما دارم از حرص و فشار میمیرم 

ما ازدواج کردیم این خانواده یدونه طلا به من ندادن یدونه گردنبند تو عروسی دادن گفتن اینو به جای تلویزیون بهتون میدیم عروسی رو هم که پدر من گرفت 

از جهیزیه فقط لباسشویی و یخچال و فرش خریدن 

تخت خواب و تلویزیون رو گردن نگرفتن تو هیچ عیدی بهم عیدی ندادن

همه اینا به کنار ما الان می‌خوایم خونه بسازیم اینا سه طبقه خونه دارن یه طبقه هم بردار شوهرم داره ما داریم طبقه پنجم و می‌سازیم اینا از قبل دو تا اتاق از پنجم ساخته بودن بعدش شوهرم بهش میگه که بزارید من الان خونه رو کامل کنم و تلویزیون و تخت خواب هم بگیرم که جهیزیه خانوممو  می‌خوایم بیاریم بچینیم اونا میگن نه پولشو بدین به ما کمد دیواری و کابینت نزنین

من حامله هستم به همسرم گفتن کمد دیواری اتاق کوچیک هم خانومت بزنه به جای سیسمونی 

اگه هم پولتونو نمی‌دین به ما اینجا خونه نسازین برین یه جای دیگه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پول دو تا اتاق رو می‌خوان؟

آره ما میگیم بهمون شش ماه فرصت بدین 

شما دو تا طبقه دادین اجاره یکیم خودتون میشینین توروخدا شش ماه فرصت بدین که ما پولشو بدیم هنوز واممونو ندادن میگن نه همین الان بدین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه چیز مثبتی داشتن ک موندی تو این زندگی و حامله ام شدی و هنوز جهاز ام داری میخری؟

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

از الان اینجوری میکنه چجور میخوای زندگی کنی تو این ساختمان یه عمر

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

اونجانپوش طبقه ۵بدون اسانسورزانوبرات نمیمونه بعدهم مشخصه اونجابراشماحساب نمیکنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه اون طبقه پنجم دیگه کاملا مال خودتون میشه اینکه میگن پول اون دو تا اتاق رو میخوایم حرف بی منطقی نیست ؛ شما اقلام جهیزیه و طلا رو باید از داماد طلب کنی نه خانواده ش 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

طلاهامو دارم میفروشم ماشین بخرم بزنم به نام خودم میگن نه بفروش بده خونه بساز که به نام شوهرت باشه در حالی که من وام ازدواجمو دادم به شوهرم برای خانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه چیز مثبتی داشتن ک موندی تو این زندگی و حامله ام شدی و هنوز جهاز ام داری میخری؟

عزیزم شوهرم اصلا آدم بدی نیست من از شانس بدم تو عقد حامله شدم وگرنه برنامه دیگه ای داشتیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از الان اینجوری میکنه چجور میخوای زندگی کنی تو این ساختمان یه عمر

خیلی خیلی خسیس هستن نسبت به شوهرم واقعا دیشب شوهرم از شدت ناراحتی گریه میکرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طلاهامو دارم میفروشم ماشین بخرم بزنم به نام خودم میگن نه بفروش بده خونه بساز که به نام شوهرت باشه در ...

فعلا دست نگه دار نفروش

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺