ببینید من قبولی پارسال بودم اومدم ثبت نام کردم بعد مرخصی بودم میخواستم امسال دیگ شروع کنم رفتم اول مهر گفت برو اخر مهر با قبولی های حدید بیا بعد الان اومدم میگن دیر اومدی من چیکار کنم خودشون گفتن بهم حتی حضوری اومدم راهنماییم کنن😭😭😭
ز چهره توان دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب من یه واحد قبلا گذروندم یه شهر دیگ رفتم نمره هامو گرفتمبهم کفت برو برگه نمره هاتو با مهر و امضا ب ...
واقعا خیلی بد مینویسی😅 یه واحد گذروندم چیه دختر خوب منظورت اینه یه ترم گذروندی یا تعدادی از واحدها رو گذروندی ؛ اگه گذروندی پس چرا دیگه میخوای با ترم یکیا باشی به فرضم که بخوای باشی چرا حضوری رفتی که بهت بگن اخر ماه بیا همون موقع انتخاب واحد آخر شهریور میرفتی انتخاب واحدتو تو سایت میکردی !
واقعا خیلی بد مینویسی😅 یه واحد گذروندم چیه دختر خوب منظورت اینه یه ترم گذروندی یا تعدادی از واحدها ...
خب عزیزم من اخه یه سال نرفتم هیچی یادم نبود انتخاب واحدم بلد نبودم اینام اصلا تلفن جواب نمیدن من گفتم حضوری برم بلکه یه راهنمایی بکنن الان کاملا اشتباه بهم گفتن
ز چهره توان دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون