من پسرم دو سال وهشت ماهشه روتین خوابش این بود که ۸:۳۰ بیدار می شد ظهر ۱۲ می خوابید تا ۱۳:۳۰ بعدشم ۱۰ شب می خوابید الانچند وقته مقاومت می کنه در مقابل خواب ظهر
نمی خوابونم عصرا بد اخلاق می شه دیر ترهممی خوابونم شب نمی خوابه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تابستون زمستون همیشه زود میخوابونم مگه اینکه مهمونی باشیم که خیلی کم پیش میاد الان که پیش دبستانیه دیگه نه نمیخوابه ولی ساعت ده باید حتما رو تختش باشه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
منم بخوام ظهر بخوابم اونقدر نق میزنه مامان پاشو که خوابم بهم میخوره
شب هم زورشون نکنم نمیخوابن ساعت 10 خاموشی میدم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
تابستون زمستون همیشه زود میخوابونم مگه اینکه مهمونی باشیم که خیلی کم پیش میاد الان که پیش دبستانیه د ...
منم پیش دبستانیه تو ۹ ماه سال ک مهد یا مدرسه داره منم ۹ میخوابونوم ولی خودم تفریح و مهمونی و بیرون رفتنام خیلی محدود میشه اما تابستان راحتم خواستم شماها ک روال زندگیتونه کی میرین پارک و بیرون و خونه اقوام؟
منم پیش دبستانیه تو ۹ ماه سال ک مهد یا مدرسه داره منم ۹ میخوابونوم ولی خودم تفریح و مهمونی و بیرون ر ...
ما رفت و امدمون کمه کم پیش میاد بریم مهمونی دیگه مهمونی رو سخت نمیگیرم ولی بازم تا نصف شب نمیمونیم مثلا دیشب تا از خونه مامانم اومدیم ساعت یازده شد تفریح هم معمولای روزای تعطیل عصر میریم یا شام بخوایم بریم بیرون دیگه یه جور میریم که ده خونه باشیم مسافرت هم که معمولا تو تعطیلاته سعی میکنم تا نصف شب بیدار نمونه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز