2777
2789
مورد آخر که گفتی از همشون سختتره انشالله به زودی مستقل بشین

قربونت برم ممنون واقعا سخته ان شالله همه مستقل بشن ماهم همین طور 

پریشب سر همین خودمونی شدن با ی خانوم جنگی داشتیم بچه هام ترسیده بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی خودت ک مشکل خاصی نیست با دارو و آمپول اوکی میشه ولی همسرتون رو دنبال درمان جدیش باش انشاالله خ ...

دیگه چجوری همه جور دارو داره میخوره بخدا هی میلیون میلیون پول پارو میدیم دریغ از نتیجه 

لا إله إلّا اللّه
قربونت برم ممنون واقعا سخته ان شالله همه مستقل بشن ماهم همین طور پریشب سر همین خودمونی شدن با ی خانو ...

آخ عزیزم بچه ها گناه دارن من قبلا وقتی کوچیک بودم پدر و مادرم دعوا میکردن خیلی استرس می‌گرفتم 

لا إله إلّا اللّه
آخ عزیزم بچه ها گناه دارن من قبلا وقتی کوچیک بودم پدر و مادرم دعوا میکردن خیلی استرس می‌گرفتم

بس ک شوهرم نمیفهمه چندبارم گفتم خوشم نمیاد با زنا گرم بگیری نمیفهمه

حق داری خب مرد متاهل و چ به این کارا ....حالا ما با مردا گرم بگیریم دیوونه میشن

اخ گفتی منچ اجبار می‌کنه چادر سر کنم خدا کنه تیپ بزنم سرم ی چادر سر میکنه ک کسی هیکلمو نبینه

اخ گفتی منچ اجبار می‌کنه چادر سر کنم خدا کنه تیپ بزنم سرم ی چادر سر میکنه ک کسی هیکلمو نبینه

تو رو محدود می‌کنه چون فکر می‌کنه مردای دیگه هم مثل خودش هستن ....مردای این مدلی همشون یجورن 

لا إله إلّا اللّه
تو رو محدود می‌کنه چون فکر می‌کنه مردای دیگه هم مثل خودش هستن ....مردای این مدلی همشون یجورن

خدایی تو این چندسال چیزی ازش ندیدم جز خودمونی شدن با همه چ‌زن چ مرد ........بهشم میگم بدش میاد میگ هیز نیستم