2777
2789

سلام میشه راهنمایی کنید منو تو ماشین شوهرم کاندوم پیدا کرده. من شوهرم ماشین سنگین داره کاملا بهش اعتماد دارم تا الان نه ازش چیزی ندیدم نه هیچی هیچی ندیدم تا الان. تا چند روز پیش رفتیم تو ماشینش گفت من ماشین و بریزم بیرون تمیز کنم هیچوقت هیچیو ازم مخفی نکرده حتی به ضرر خودش بوده راستشو بهم گفته همیشه هم میرم تو ماشینش و باهم جاده زیاد رفتیم. حتی یه بار تو ماشین رابطه نداشتیم چون بدش میاد تو ماشین رابطه داشته باشی حتی بوده یه ماه جاده بودیم رابطه نداشتیم. بعد شوهر من یه شاگرد داشت مجرد بود همش ماشین شوهرمو میگرفت میگفت من ببرم کارواش و کجا شو درست کنم و اینا بعد یکی دوماهه شوهرم بهش گفت نیا دیگه چندین بار ماشین و گرفته. تا دو سه روز پیش رفتیم تو ماشینش تمیز کنه شوهرم من داشتم چیزی میخوردم اصلا هواسم نبودش به شوهرم یهو شوهرم گفت اینا چیه اینا چیه تو ماشین من فکر کردم قرصع و پنبه بعد گفت اینا کاندومه قرص تاخیریه. من خیلی ناراحت شدم و اعصابم خورد شد هر کی دیگه هم باشه شک میکنه دیگه گفتم اینا ماله خودته گفت من بهت گفتم تو اصلا متوجه نشدی میتونستم بزارم سر جاش یا بندازم دور چون اصلا ندیدی تا من گفتم دیدی کاملا بهش اعتماد دارم اهل این چیزا نیست از کاندوم استفاده میکنه نه از تاخیری و اینا چون مشکلی نداره الان خیلی شک تو دلم افتاده به قبر مادرش قسم خورد اینا ماله من نیست خیلی حساسه الکی قسم قبر مادرشو نمیخوره خیلی ذهنم درگیره میشه راهنماییم کنید میگم خدایا یعنی ماله شاگردشه چون هیچی هیچی هیچی از شوهرم ندیدم نه تماس هیچی  تو جاده هس همش بهم زنگ میزنه روزی هزار بار باهم صحبت میکنیم جایی هم وامیسته چند بار تماس تصویری و اینا میگیریم

مال خودش نیست اینجورکه توتعریف کردی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم میتونه برای شاگردش باشه ولی خب چرا تو ماشین همسرته خدا میدونه دقیقا ولی خب اگر بهش اعتماد داری رد کن این مسئله رو و بهش اهمیت نده منم شوهرم همینه خیلی وفادار و مظلومه و واقعا اب میخوره به من میگه میدونم اهل چیزی نیست

در گنگ ترین حالت زندگیمم

نمیدونم خیلی ذهنم درگیر شده همش فکر های الکی میاد تو ذهنم

به فکرت اعتماد نکن بدبخت اگه کار خودش بود که نمی‌گفت شک تو بدتر می‌کنه ماجرا رو اصلااا دیگه این موضوع رو باز نکن

به هدفم میرسم 💞💯

خانمی این یکی از آزمون‌های سخت زندگیته

اگه بخوای اشتباه تصمیم بگیری متاسفانه تمام زندگی، همسرت، اعتماد و علاقه بینتون از بین میره

وقتی انقدر دلیل و مدرک داری و می‌دونی چنین آدمی نیست، بیشتر مراقب باش

یه وقت نذاری شک بی‌دلیلت باعث بشه کل این رابطه نابود بشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

به نظرم میتونه برای شاگردش باشه ولی خب چرا تو ماشین همسرته خدا میدونه دقیقا ولی خب اگر بهش اعتماد دا ...

چون مکان نداشتش همش ماشین و میگرفت کلید دستش بود شوهرم هم بهش اعتماد داشت از خدا خواسته میگفت کارای ماشین و انجام بده بهتر من استراحت کنم ولی خب میدونی ادم شک میکنه دیگه همش فکرای منفی میاد تو ذهنم