2777
2789

یا خرافاته؟مثلا دختر دم بختی که شرایطش خوبه کاملا دوست هم داره ازدواج کنه هیچ خاستگاری نداره ممکنه بختشو بسته باشن

برای خودم نیست برا دوستم خیلی دلش میخواد ازدواج کنه خانواده خوب خودش خوب تحصیل کردست خوشگله اما هر کی میاد طرفش چند روز بعد کلا بهم میخوره خاستگار سنتیم نداره میگه بختمو بستن

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دختر خاله من خیلی خوشگل بود کلی ام خواستگار داشت ولی هیچکدوم نتیجه نمی‌گرفت خودش میگفت بختش بستن

چیکار کرد؟الان ازدواج کرده؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خیلی نیاز به بررسی داره

شاید اخلاق عجیبی داره، مردهایی که سمتش میان احساس ضعف می‌کنن و ...

در ضمن الان واقعا ازدواج کم شده، من فقط تو نینی‌سایت کلمه خواستگار و نامزد و شوهر رو می‌شنوم

ولی خب پیش هر دعانویس و ملا و خری که بره میگه آره بستن، حالا ده میلیون رد کن بیاد🙄

تا خدا نخواد هیچی نمیشه اصلا نباید بره سمت این چیزا 

بگو صبر کنه بازم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خیلی نیاز به بررسی دارهشاید اخلاق عجیبی داره، مردهایی که سمتش میان احساس ضعف می‌کنن و ...در ضمن الان ...

نه اتفاقا خیلی دختر خوب و بسازی و مهربونیه

نه اتفاقا خیلی دختر خوب و بسازی و مهربونیه

خب پس هنوز وقتش نرسیده، اون آدم که براش مقدر شده هنوز نیومده جلو

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.