2777
2789
نه عزیزم خیلی گرونیه متاسفانه اگه بچه هم دارین که دیگه بدتر سخت میگذره

یدونه بچه دارم قبلنا بیشتر می‌تونستم بهش برسم البته از نظر غذا و وسایل مدرسه کم نمیزاریم براش ولی واقعا امسال خیلی سخت میگذره

بعد خانواده من دهنم سرویس کردن که فرهنگیان عالیییییههههمامایی با مطب بالا ۱۵۰ میلیون در میاری بعد می ...

با مطب مگر اینقدر سادن؟؟ خودش کلی هزینه میخواد باید دست کارت خوب باشه از ی دانشگاه خوب باشی سوادت بالا باشه چرا فک میکنی دنیا اینقدر سادس؟ اگر اینجوری بود همه میرفتن تو همین شغلا همه مطب میزدن برای خودشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نناراحت نشیا اما خواهرت بلد نیست پول در بیاره دبیر ریاضی ما هم خودش هم زنش آموزشگاه کار میکنن منو ت ...

بعد یه مدت سرو کله زدن با یه مشت دانش اموز گستاخ همه رو کلافه میکنه

دیگه فرسوده میشن

دبیر شما حتما کنکوری کار میکنه ک اون بحثش جداس

منظورم اموزش پرورشه که واقع گدا ترین ادارس

با مطب مگر اینقدر سادن؟؟ خودش کلی هزینه میخواد باید دست کارت خوب باشه از ی دانشگاه خوب باشی سوادت با ...

کاش بدونم تو دقیقا شغلت چیه چی میخوای از جون من برو به زندگیت برس

بار اخرت باشه پیام منو ریپ میزنی

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

پیش ۳ تا متخصص رفتم بشدت بدرفتار و بی فرهنگ مشکلمم نتونستن حل کننماما با معاینه ساده حلش کرد

ولی در هر صورت اول پیش سه تا متخصص رفتید. درسته؟

منم همینو گفتم صحبتی از اخلاقشون نکردم

اوکی شغل همسر شما عالیههههه ببخشید به شغل ایشون توهین شددددمنم قصدم مهاجرت یه دقیقه هم اینجا نمیمونم

من اصلا شوهر ندارم🤣 برای خودت گفتم تصور غلط نداشته باشی بعدا تو ذوقت بخوره هرطوری راحت هستی

آخه چه پز ی داره تهران؟به خدا منم تهرانم بدترین شهر ایرانهخیییییلی از شهرستان ها ماما‌ درآمد خیییییل ...

پز ندادم ایشون بحث معاینه پیش کشید تو تهران کمتر کسی دیدم بره پیش ماما

تهران بده خب برگردید شهر خودتون عزیزم کسی به زور نگه نداشتن که🌹

گمشو باباببخش به شوهرت نابغت توهین شد همون نابغه اگه میدونست یه شغل بهتر پیدا میکرد نه معلمیتوعم برو ...

باشه من و شوهرم حمال😂

سوختن نداره که عزیزم

کار اگه تو بخش عملیات اسناد دفتر صادرات واردات بین المللی حمالیه شمام بیا بشو همکار من حمالی کن 

فقط قبلش زبانت فول کن یه مدرک فوق حقوق بین الملل هم بگیر

من عاشق شوهرم شدم وگرنه خداروشکر خدا رزق فراوان به خانوادم عطا کرده

مثل شما بی تربیت نیستم

اول رو شخصیتت کار کن بیمار مراجعه کنه بهت