2777
2789
عنوان

مانتو کوتاه می‌خوام بپوشم واقعا میترسم از واکنش بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 72 پست
با بگ فک نکنم قشنگ باشه زیر زانو که مشکلی ندارهمحل نده هرکی هرچی گف

آخه دیگه شلوار ندارم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه عبا میپوشیدی همیشه عبا بپوش شما که یادمه گفتی میخوای نماز بخونی دیگه چرا میخوای مانتو کوتاه بپو ...

مگه کسی که مانتو کوتاه بپوشه نمیشه نماز خوند

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
مانتو زیر زانو نرماله دیگه چی بگن مثلا؟

یبار ابروهامو یه کوچولو مرتب کردم آخه دست نمی‌زدم به ابرو هام فقط وسطش رو تمیز میکردم برگشت گفت میخوای دل کیو ببری تغییر کردی 🤦🏻‍♀️بخدا اصلا تغییر نکرده بودم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ومنی ک مانتو قد ۶۰ میپوشم😂😂😂

هر کی یه مدله دیگه 

و چ زیباست این تفاوت‌ها کنار هم🥹🫰🏻

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

منم طرز پوشیدنم عین تو بود الانم مانتو بلند با شلوان دمپا گشاد میپوشم یا کلا شلوار که زیاد چسبنده ...

شلوار دمپا ندارم 🥲

به پسرای دانشگاه جواب پس میدین؟؟

نه خب ولی جوابشو می‌خوام بدم اگه تیکه انداخت