2777
2789
عنوان

چیکار کنم بدشانسی از زندگیم بره

53 بازدید | 10 پست

من قبلا یه شهر دیگه زندگی میکردم تنها بودیم کسی نزدیکمون نبود  زندگیمون برکت داشت  صاحب خیلی مال و اموال شدیم . بعد اومدیم شهر خودمون ۱ سال و نیمه . اما از وقتی اومدیم همه چیزمونو از دست دادیم بد شانسی پشت بد شانسی هر چی داشتیم  از دستمون رفت همسرم سر کاره  خودمم کار میکنم اما همین ک پول دستمون میاد یه اتفاقی میفته از دستمون میره.. قبلا همه چیز داشتیم پولمون برکت داشت.

ن دلی شکوندم ن نون حرام آوردیم سر سفره ن حقی رو خوردیم سرمون همیشه تو لاک خودمون بوده. واقعا کم آوردم 

❤️کاربری دست دو نفره❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خونه ای که هستید انرژیش خوب نیست 

کلا یه سری مکانها ، خونه ها، شهرها، انرژی شون بهتره، فرق داره، بعضی جاها به ادم نمیاد

ما هم یه خونه بودیم همینطور بود، جابجا شدیم خیلی بهتر شد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
دعا کردن براتون شاید یا چشم حسود

چشم حسود ک هم طرف خودم هم ووهرم ادمای حسودین. اما به چی حسادت کنن دیگه  چیزی ندارم.

بخدا تا ۱ سال و نیم پیش   هر ماه طلا میخریدم وضع مالیمون توپ بود سرمایه زیادی رو داشتیم   الان هیچیییی

❤️کاربری دست دو نفره❤️
این خونه ای که هستید انرژیش خوب نیست کلا یه سری مکانها ، خونه ها، شهرها، انرژی شون بهتره، فرق داره، ...

خودمم بهاین فکر میکنم .. میخوام با شوهرم صحبت کنم شاید قبول کرد خونه رو عوض کردیم بریم جا دیگه

❤️کاربری دست دو نفره❤️
خودمم بهاین فکر میکنم .. میخوام با شوهرم صحبت کنم شاید قبول کرد خونه رو عوض کردیم بریم جا دیگه

براس هممون یه دوره ی سخت توی زندگی وجود داره، امیدوارم این دوره به زودی براتون تموم بشه و به راحتی برسید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب منم موقعی که وضعتون خوب بوده رو میگم

نمیدونم چیکار کنم ک این چشمه هرچی هست از زندگی بره .. نابود شدم همه چیزمو از دست دادم  . هرچقدر میخوام از اول شروع کنیم یه اتفاقی میفته

❤️کاربری دست دو نفره❤️