2777
2789

همیشه نمیرم نامزدم اصرار می‌کنه منو به زور می‌بره به زور هفته ای یکبار منو می‌بره که گاهی هم نمیرم دعوامون میشه سر همین . با امروز دوبار اونجا خوابیدم که صبح اومدم مامانم گفت چرا باز شب اونجا بودی کلی فحش داد جیغ کشید گفت ولگرد تف کرد روم 

گفت هیشکی خونه نمیره همه میرن بیرون و ...

ولی من هرکیو دیدم نامزد داره زیاد می‌ره خونشون میمونه 

الان حقمه اینجوری فحش بخورم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکنش مادرت زیادیه

ولی مگه تو عقد ممکنه برن شب بمونن

تو نامزدی من نشنیدم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من تو عقد نذاشتن بمونم چ برسه نامزدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

چه واکنش عجیبی داره مامانت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫