2777
2789

همه این رسم های بیخود بی اساس باید حذف بشه

والله 

نه مهریه میخایم ن جهاز نه سیسمونی نه حجاب 

اصلا قرقاتی شده 

.

جاش امینت زن و استقلال و کار و درس و حضانت بچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن واقعا چرا باید سیسمونی رو بابای دختر بخره عجیببهههه

مهریه ام عجیبه . اگر هرکسی کمک خاس بکنه چرا جهاز بدن بعد منت هم بزارن خانواده دوماد کمه ال بله . همون جهاز حدود ۵۰۰ به بالا میشه

برادرشوهر من گفت شما مهریه و خواسته هاتون بیارید پایین ماهم جهیزیه نمیخوایمبابامم شست پهنش کرد رو بن ...

هرکسی یجوریه اما اگر مهریه قبول دارید بقیه قوانین قبول کنید .‌مثل چند همسری یا .. بنظرم کلا باید قضیع همش بسته بشه 

از نظر من قیاس درستی نبود 

مهریه اگه حذف شه باید جاش حق طلاق حضانت فرزند و بقیه حقوق برابر با مرد داده بشه. 

فراهم کردن شرایط زندگی هم برابر باید بشه. 

این یعنی برابری درست و منطقی. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

از نظر من قیاس درستی نبود مهریه اگه حذف شه باید جاش حق طلاق حضانت فرزند و بقیه حقوق برابر با مرد داد ...

اره خب همش با هم باشه . زن مرد مثل هم کار کنن زندگی و اجازه هرکس دست خودش . .....