2777
2789
عنوان

واقعا یه سری از خانم ها عجیب هستن خیلی عجیب فک میکنن شوهراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 35 پست

از اینکه دنیا کثیف شده شکی نیست ولی احتمالا شوهره هم سرو گوشش می‌جنبه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من شوهرم شغل و درآمد خوبی داره از نظر چهره ای هم جذابه. براش کارآموز دختر رفته بود، برای هماهنگی تایم رفت و آمد شون کلی استیکر بی ربط و الکی و لوس میفرستاد. با اینکه شوهرم رسمی جواب میداد. 

بعضیا واقعا کرم دارن. نمیشه منکر شد

خنده دار من خودمم اینجوری نیستم ولی دیدم یکی  با قیافه زشت و شرایطی که گفتی رفت یه زن مطلقه رو صیغه کرد حالا زن دوم ام خوب بود قیافش و خونه و شغل ... داشت 

حالا دوستت حالش زیادی بده ولی جامعه خراب شده

ببین این خانم مسئولیت صفر تا صد زندگی با خودشه دخترا باید به چیزی طمع کنن که برن سر یه زندگی دیگه خراب بشن دیگه الکی میرن وارد زندگی آدم متاهل بشن به نظرت؟؟

ولی من شوهرم شغل و درآمد خوبی داره از نظر چهره ای هم جذابه. براش کارآموز دختر رفته بود، برای هماهنگی ...

شوهرت میگی جذاب بوده متوسط رو به پایین چی چی داره آدم بخواد روش غیرت داشته باشه؟

ولی واقعا گاهی مورد عجیب میاد ،شوهرم بی ام و داره رفتیم بیرون بچه ها پشت ماشین بودن کوچولو هستن دیده نمیشن ،منم هودی تنم بود کلاه رو سرم ،ی دختره با پراید از یک جای شروع کرد به چسبیدن به ماشین تا مسیر طولانی بین دو میدان ،تهران شلوغ فک کن ،به همسرم گفتم متوجه شد ،رومو برگردونم به سمت دختره منو دید ول کرد رفت ،با پریزاد سفیدمخ  بی ام و میخواست بزنه اعتماد بنفس خوبی داشت

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe