بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
بچه چهار ماهه بازار ب چه دردش میخوره تازه جلوی خرید اونا رو هم میگیره
احتمالأ جای دیگه رفتن
گوشش رو سوراخ نکردن؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عجب نادونیه!! بچه ۴ ماهه که زود به زود باید شیر بخوره!! برو تو قیافه بگو مادر از شما توقع نداشتم! شما چرا همچین کار خطرناکی کردی بچه رو بغل کردی بردی با خودت!؟ فکر نکردی قندش بیفته پایین یه بلایی سرش بیاد؟؟
ی
تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز