2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دو ساله ظرفیتارو بالا بردن تا رتبه ۲۰ هزارم پزشکی اوردن

قبلا دو هزارم پزشکی نمیاورد

حالا دندون نمیدونم تا چند هزار اوردن ولی پزشکی خیلی گرفتن از پارسال

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

رشته خیلی سختیه واقعا   من کلاس دستیاری رفتم یه سری چیزارو خوندم سخت بود   بعدشم کار میکردم خیلی سخت تر   تازه همه که کارشون نمیگیره پیش کسی مار میکردم که هفته ای یه مراجع هم نداشتی   کسی ام بود که اصلا وقت خالی نداشت

اتفاقا دو ساله ظرفیتارو بالا بردن تا رتبه ۲۰ هزارم پزشکی اوردنقبلا دو هزارم پزشکی نمیاوردحالا دندون ...

پزشکی خیلی شرایش سخته 

دندون زود به درامد میرسن بعد این پزشکی ها همه تعهدی هستن 

تو شخصیتت والاتر از اونه حسادت کنیسعی کن اگه شرایطشو داری تلاش کنی...سخته اما نشدنی نیست دختر خوب

بله درسته 

شرایطشو دارم پشت بمونم اما همه کسایی که میرن این رشته ها همشون تیزهوشان و یا حداقل نمونه بودن و هزینه های کلانی کردن درسته ادم همیشه باید امید داشته باشه اما منطق هم باید درنظر گرفت رقابت با این ها سخته

رشته خیلی سختیه واقعا من کلاس دستیاری رفتم یه سری چیزارو خوندم سخت بود بعدشم کار میکردم خیلی سخت ...

درسته بیشتریا میرن تو کلینیک ها کار میکنن بخاطر هزینه های مطب و نداشتن مشتری

اتفاقا دو ساله ظرفیتارو بالا بردن تا رتبه ۲۰ هزارم پزشکی اوردنقبلا دو هزارم پزشکی نمیاوردحالا دندون ...

چه حرف مسخره ای، بیست هزار عمرا پزشکی نمیاره، پزشکی های تعهدی از رتبه ی سه هزار شروع میشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

در جریانین که رتبه ی مورد نیاز دندون بهتر از پزشکیه؟

امسال حتی سه رقمی های مثل ۸۰۰، ۷۰۰ منطقه یک دندون نیاوردن.

بله درسته شرایطشو دارم پشت بمونم اما همه کسایی که میرن این رشته ها همشون تیزهوشان و یا حداقل نمونه ب ...

نه واقعا

الان من دندون میخونم خیلی از همکلاسیای من مدرسه ی دولتی بودن و سال اولم قبول شدن.

چه حرف مسخره ای، بیست هزار عمرا پزشکی نمیاره، پزشکی های تعهدی از رتبه ی سه هزار شروع میشه

برو رتبه های پارسال و امسال رو چک کن عزیزم

من خواهرشوهرم پزشکی میخونه یکی از شهرای بزرگ

گفت امسال ۱۶ هزار گرفتن

از دنیا بی خبری شما

تعهدی استانای بد تا ۲۵ هزارم گرفته

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔