2777
2789

شوهرم پارانویید دوست داره همش خونه باشم یا با خودش برم بیرون تقریبا تموم اطرافیانش اینطورین اونا خانوماشون از شرایط راضی هم نیستن ولی خب هیچکاری نمیکنن همش خونه من تو‌خونه بودن بیماری دق میکنم چندسال اول تا ازدواج کردیم ویکی دوسال رفتاراش خوب بود بعد کم کم خجالتش ریخت و اذیتاش شروع شد من عاشقققق درس خوندن و‌استقلالم از بیکاری متنفرم منحس بی ارزش بودن بهم درست میده و عذاب میکشم انقدررر توخونه غصه میخوردم چرا تو سن جوونی مث مامانام ققط بشور بپز اینا بخدا بد نیستا من اینطوریم چون باشگاه اینام‌نمیذارع خب بدتر این حس دارم چندسال پیش انقدر اصرار کردم راضی شد برم دانشگاه تقرببا تو فاملیشون‌تابو شکنی بود همه عمس العمل خوبی نداشتن اون‌هی غر میزد ول کن نمیخواد بری من ک‌نمیذارم بری سرکار

طولانی شد الان ادامش مینویسم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

چرا میخوای بخونی انقدر غر زد غرزدم دعوا پاشتیم میگفتم باید بابات ببرتت بیارتت میخاست شرایط برا اونام سخت کنه ک اونا بهم بگن نخون ولی بابام اینا خیلیییی حمایتم کردن بچم‌نگه داشتن ک فقط ادامه بدم ترم۵بابام ‌فوت شد دیگ حال روحی افتضاحی داشتم  واحد گرفتم و‌نرفتم دانشگاه استادا درکم کردن دیگ فقط امتحانارو‌دادم‌شوهرمم اون جبهه گیریش تموم شده بود کمکم میکرد بچه رو‌نکه داره تا بخونم اینا بعد ک امسال شهریور تموم شد درسم ازمون اموزش پرورش میخوام بدم امسال گفتن مشخص نیست و‌برگذار نمیشه منم بهش گفتم ارشد بخونم گفت نه بابا ول کن دیگ بسه گفتم توروخدا بخدا ی روز در هفته کلاساش گفت انقدر کمه خب بخون پس ولی قشنگ مشخص ناراضی بود الان قبول شدم هنوز مگفتم بهش همه بهم میگن بااین سختی چ کاریه بشین خونه دیگ باز درس بخونی ک چی اصن ارشد ب چ دردی میخوره خودمم نمیدونم واقعا خوبه بخونم یا نه ولی اون خوشحال راضی من کلا دیگ خونم‌و‌دانشکاه نمیرم ازمونم خب شانسی دیگ قبول بشم یا نه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهش اینه قبول کنه مشکل داره، بره پیش روانپزشک/روانشناس درمان بشه و پیگیری کنه جدا بشی یا مثل اون خا ...

من الان ب فکر پیشرفت خودمم اون ب مرور نسبت ب تموم اطرافیانش بهتر شده

مشکلای اون بیشتر از این حرفاست و خودش بهترین میدونه