2777
2789

اگه بچتون ۶ یا ۷ ساله باشه. وسایلشو،برنامشو شما میذارین تو کیفش یا خودش هرروز میذاره و آماده میشه؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کلاس سوم جهارم خودم

بعدش دیگه خودش میذاش؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بچه های اول دوم سخت براشون برن پایه های بالاتر خودشون یاد میگیرن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
یاد بده کارشو خودش انجام بهش بگو شب قبل بزاره تو کیفش

آره همین کارو میکنم ولی اونم غر میزنه دیر انجام میده.با خودم گفتم نکنه دارم سخت میگیرم. کوچولوئه هنوز.

پیش‌و کلاس اول خودمدوم‌به بعد خودش منم بعدش چک میکنم

بدون غر زدن آماده میکنه؟

میگفتم خودش شبش وسایلشو بزاره داخل کیفش منم صبح یه چک میکنم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
آره همین کارو میکنم ولی اونم غر میزنه دیر انجام میده.با خودم گفتم نکنه دارم سخت میگیرم. کوچولوئه هنو ...

من بچه بودم مامانم میگفت خودم باید انجام بدم  نترس سخت گیری نیست بعد یه هفته عادت میکنه

شخصیت و مسولیت پذیری از همون بچگی شکل میگیره

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

بدون غر زدن آماده میکنه؟

گاهی وقتا خسته باشه میگم خودم آماده میکنم..اما کم پیش اومده

اگه یه بار کتابی چیزی فراموش کنه متوجه میشه چقد مهمه که برنامشو آماده کنه

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

آره همین کارو میکنم ولی اونم غر میزنه دیر انجام میده.با خودم گفتم نکنه دارم سخت میگیرم. کوچولوئه هنو ...

بچه من پیش دبستانی هست خودش وسایلشو میزاره منم خوراکی هاشو صبح میزارم یه چک میکنم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

البته هر بچه ای یه اخلاقی داره بچه کوچیکه منم خیلی منظمه خودش کاراشو از اول میکرد ولی بزرگتره الان که راهنمایی هم هست به زور اتاقشو تمیز میکنه و کاراشو میکنه .برنامشم شب میگم آماده بزار تو کیفت همیشه صبح آماده میکنه