2777
2789
عنوان

اینترنت فیبر نوری چطوره کسی داره

129 بازدید | 18 پست

دوستان ما خونمون ۵ طبقه اس و مدیر ساختمان درخواست فیبر نوری دادن که بیارن تا پشت بوم خونمون و تک تک برای هر واحد سیم کشی کنن خوب من اینترنت ای دی اس ال دارم برای شاتله ولی این فیبر نوری مخابراته من برای شاتل بسته دارم تا چند ماه اینده و اطلاعاتی درمورد فیبر نوری ندارم فقط الان بهم گفتن سهم هر واحد برای سیم کشی تا پشت بوم میشه دو میلیون و هزینه سیم کشی تو واحد چهار میلیون بعد جداگانه مودم باید بخرم اونم تو نت زدم از ۴ میلیون تا پونزده تومن دیدم مودم داره و واقعا نمیدونم الان منطقیه این هزینه رو بدم و تو واحدم سیم کشی کنم چون این اقا گفتن اگر جداگانه بخوام دوباره بیام و سیم کشی کنم هزینش بیشتر میشه لطفا بهم بگین منطقیه ؟؟؟؟

در گنگ ترین حالت زندگیمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی ۱۸۰ برای ۱۲۰ گیگولی سرعتش ۱۰۰ مگابیته

۱۰۰ مگابایتم فکر کنم نسبت به نت گوشی و وایفای معمولی بالا تر باشه چون کلا منطقه ما نت گوشی ضعیفه

در گنگ ترین حالت زندگیمم

۱۰۰ مگابایتم فکر کنم نسبت به نت گوشی و وایفای معمولی بالا تر باشه چون کلا منطقه ما نت گوشی ضعیفه

سرعتهای بالاترم داره ولی این پایینترشه

صدمگابیته یک هشتمش میشه تقریبا ۱۳ مگابایت در ثانیه دانلود میده

اره از سرعت نت همراه بالاتره 

همیشه میخای اونجا زندگی کنی منطقیه

والا کسی از اینده که خبر نداره ولی خب اره قرار عوض کنیم ولی خب دوتا از همسایه هامون مستاجرن و صاحب خونه قبول نکرده خودشون دارن هزینشو میدن

در گنگ ترین حالت زندگیمم

ما DSL داریم بهتر از نت موبایله

فیبر نوری احتمالا فوق العاده است

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

سرعتهای بالاترم داره ولی این پایینترشهصدمگابیته یک هشتمش میشه تقریبا ۱۳ مگابایت در ثانیه دانلود میده ...

همسایمون گفت من میخوام سرعت ۱۰۰۰ شو بگیرم و برام میوفته سالی ۸ میلیون تقریبا ولی بازم من نفهمیدم منظورش چند گیگه چون الان برای شاتل مثلا من ۵۰۰ گیگ میگیرم برای ۶ ماه 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

ما DSL داریم بهتر از نت موبایلهفیبر نوری احتمالا فوق العاده است

منم اینترنتم شاتله ولی خب من الان خوردم به بی پولی الان فقط برای سیم کشی واحدم باید ۶ میلیون بدم همینقدر هزینه داره باز برای مودم خیلی حدود ۱۲ میلیون هزینه کنم بعد تا ۶ ماه اینده اینترنت شاتلمو تمدید کردم

در گنگ ترین حالت زندگیمم

سرعتش عالی بود ولی برای محل کار وکسی که با گوشی درآمد داشته باشه خوبهخیلی پرهزینه بود

اهان اره

برا گیمرا و یوتوبر ها و اینا هم خوبه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب