2777
2789

برای شکایت از تامین اجتماعی باید کجا مراجعه کنیم که جواب بگیریم؟؟ با این همه تورم حقوق مونو کم کردن ۴ ملیون و خورده ای شده،اجاره خونه و همه ی هزینه هامون از همونه ،خواهشا هر کی هر تجربه ای داره بگه🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چطور حقوقتون ۴ میلیونه؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

حق اولاد کم کردن،میگن بالای ۱۸ سال نمیدیم،الان با چهار ملیون فقط اجاره خونه میرسه 😞

پسرو بالای ۱۸ قطع میکنن دخترم قطع میکنن اگ دانشجو باشه قطع نمیکنن چند سال پیش برا منم قطع کردن کاریم نتونستیم‌بکنیم هعی

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

ازماهم کم کردن نمیدونم چرا تامین اجتماعی ک رفتم گفتن ماه قبل از همه کم کردن دوباره این ماه نمیدونم چ ...

کلا از ماه قبل کم کردن،فقط چون ماه قبل معوقه فروردین رو واریز کردن خیلیا متوجه نشدن،این ماه متوجه میشن کم شده

عزیزم چطور حقوقتون ۴ میلیونه؟

قرارداد پدرم ۱۰ ساله بود ،بعد که زمان بازنشستگی شون رسید تامین اجتماعی گفت قانون مون شده ۱۵ ساله( که این اصلا درست نیست چون توی قرارداد اولیه ما ده سال نوشته شده بود)، پدرم دیگه نخواست ادامه بده با ده سال گفت بازنشسته میشم،اونام حقوق کم دادن،تا امسال که ۸ تومن شده بود،الان همونم کردن ۴/۵ 😢

پسرو بالای ۱۸ قطع میکنن دخترم قطع میکنن اگ دانشجو باشه قطع نمیکنن چند سال پیش برا منم قطع کردن کاریم ...

اخه برا اونایی که حقوق بالای ده تومن دارن بازم جا داره،برا ما زیر ده تومن بود الانم شده زیر پنج تومن🥺

نمیدونین چجوری میشه شکایت کرد؟

قرارداد پدرم ۱۰ ساله بود ،بعد که زمان بازنشستگی شون رسید تامین اجتماعی گفت قانون مون شده ۱۵ ساله( که ...

عزیزم فقط همین کارو داشتن؟ یعنی الانم شاغل نیستن؟ 

چرا ادامه ندادن خب 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

عزیزم فقط همین کارو داشتن؟ یعنی الانم شاغل نیستن؟ چرا ادامه ندادن خب

فوت کردن،قراردادمون ده ساله بود تامین اجتماعی زد زیر تعهدات خودش و حقوق مونو کامل نداد،الانم اینجوری اذیت میکنن