2777
2789
عنوان

برای 7️⃣0️⃣تا دختر چی خوبه کادو بگیرم کم هزینه هم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تهرانی برو بازار بزرگ یا صالح آبادقیمت جینی خیلی خوبه متناسب با بودجه ات یه چیزی بخر

اخه تهران نیستم عزیزم. 

معلم سادم پولمم زیاد نیست. 

ولی یه مدرسه فقیرم میخوام روز دانش آموز براشون کادو بگیرم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اگر ابتدایی هستند سر مدادی مداد قرمز یا مشکی پاکن ارزون یا تراش یا دسته کلید ارزون از ابن سلیکونی اگ ...

رژ که باید ازشون بگیرمم 

سایتی جایی هست بخرم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
من رفتم لوازم تحرير گفتم جایزه میخوام یه قسمت داشتن پر از چیزای مثل هم و قیمت مناسب بعدم که مثلا ۲۰ ...

چه قدر خوب اینجا این طور نیست. 

دوستان سایتی اگه میشناسید بهم بگید 

اخه تهران نیستم عزیزم. معلم سادم پولمم زیاد نیست. ولی یه مدرسه فقیرم میخوام روز دانش آموز براشون کاد ...

بنظرم شیرینی بگو نفری ۲ تا بردارید .

اخه سنشون چیزی نیست ک راحت باشی تو خرید . اگه دبستانی بودن با هرچیزی خوشحال میشدن .

اگه قانع اند جوراب بخر براشون

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....