2777
2789

وقتی شوهرم هست مهربون میشه توجه میکنه 

تا شوهرم میاد پیشم اونم میاد دوروبر میا نمدونم هدفش چیه چطوری برخورد کنم

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت نبود نرو همین

نمیرم 

مخصوصا الان ک با خواهرشوهرم یه بحثی پیش اومد انقد قیافه میگیره محل نمیده سرسنگینه اونو چیکار کنم

سیاست داره توام وقتی شوهرت هست خوش زیونی کن اون نبود زیاد نرو زیاد گرم نگیر با هرکس مثل خودش باش

فهمیدم منظورتو اما من حالم از دنیای کثیف سیاست بازی بهم میخوره دلم میخواد همه همونی باشن ک هستن

توام سرسنگین باشمخصوصا اگر مقصر نیستیاگر مقصری داستان فرق میکنه

اگ بخوام تعریف کنم ک من بهش گفتم در مغازه شوهرخواهرت نرو خوشم نمیاد منو میزاشت میرفت تاساعت 11 12 نمیومد خونه البته اینارو وقتی قهربودیم گفتم یعنی شرط گذاشتم اینم رفته بود صدتا گذاشته بود روش رفته بود به شوهر خواهرش گفته بود اونم سریع زنگ زده بود به خواهرشوهرم ک زنداداشت اینجوری گفته اونم به من پیام دادمنو تهدید کردو اینا منم گفتم من اینا نگفتم فقط گفتم کمتر بره درمغازه شوهرت.. منو نزاره بره اونجا همین تازه خودشم همینو میخاست باهم دشمنن یه سال قهر بودن سر ظلاق خواهرش نمدونم چیشدرفت اینجوری منو خراب کرد این بود بحثمون هرچند خودشم انقد پشت سرهمونا بد میگه من ی بارم خبر کشی نکردم

به درک اخرش کار نمایشی لو میره و نقابش میوفته تو سعی کن تو بازیه ثابت کردن این کارش با شوهرت نیوفتی ...

باشه عزیزم ممنون بابت راهنماییت 

اگ بخوام تعریف کنم ک من بهش گفتم در مغازه شوهرخواهرت نرو خوشم نمیاد منو میزاشت میرفت تاساعت 11 12 نم ...

وااااا پس تقصیر خواهرشوهرت نیست ک 

تقصیر شوهرت 

سرسنگین باش ولی قیافه نگیر فکرت درگیر نکن