2821
2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 21622 بازدید | 333 پست

جالبه ک این تاپیک همزمان با اون تاپیک همسایه مجرد زده شده

نشون نیده بعضی شک ها غیر واقعی نیستن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

تو الان تو همسایگی تون مرد خراب باشه میری باهاش؟! یا شوهرت باید بترسه نکنه بری ؟!! 😑 همش برمیگرده به ذات اون زن یا مرد متاهل ! اگه متاهل هرزه نباشه نمیره پی کسی 🤷‍♀️ واقعیت 🤷‍♀️ اونایی ک شوهرشون پابند زندگی نیس و میره پی هرزگی نپرن بهم . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دردسر چی؟بشینه ب شوهرش بگه گوش نکنیا بره ب زنه بگه نده؟من قصدم برای اسی دردسر نیست کچیزی ک ب نظرم در ...

داری دردسر میندازیش زنگ بزنه پلیس و نتونه شاهد بیاذه و ثابت کنه اعاده حیثیت میتونه بکنه اون ادم.

راهکار اینه چیزی که نمیدونی تایپ نکنی

خب عزیزم جوره دیگه ای میتونی نیاز همسرتو بر طرف کنی .بعدم به ذات همسرت بر میگرده .اگر همسرت درست باش ...

شوهرم خبر ندارم ازش ک بیرون چ شکلیه ینی جلوی من و فامیل خودشو موجه میگیره ولی یبار با ینفر در حد تماس بهم خیانت کرد 

تو الان تو همسایگی تون مرد خراب باشه میری باهاش؟! یا شوهرت باید بترسه نکنه بری ؟!! 😑 همش برمیگرده ب ...

خب شوهرم خیلی وقته ک نیاز جنسیش برطرف نشده و بوسشم میکنم میزنه بالا ازین میترسم زنه یه پیشنهاد بده شوهرم وا بده

داری دردسر میندازیش زنگ بزنه پلیس و نتونه شاهد بیاذه و ثابت کنه اعاده حیثیت میتونه بکنه اون ادم.راهک ...

بهتره شماهم تو کامنت دیگران دخالت نکنی نظر خودتو بگی اسی ب بهترینش گوش میکنه

شوهرم خبر ندارم ازش ک بیرون چ شکلیه ینی جلوی من و فامیل خودشو موجه میگیره ولی یبار با ینفر در حد تما ...

با زنه اصلا سلام و علیکم نداشته باش

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

چون باردارم نمیتونم نیاز شوهرمو برطرف کنم میگم شیطون یبار گول میزنه

بارداری مگه نشکل خاصی داری ک رابطه نداری و دکتر منعت کرده؟

من مامایی خوندم اگ دکتر منعت نکرده هیچ خطری نداره انقد نترس

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

درمورد خطرات رابطه با این زن برای اقایون بگو و بگو چقدر احمقن مردهایی که با اینجور زنها رابطه برقرار میکنن و یک عمر خودشونو بدبخت میکنن و بخاطر یک لحظه یک عمر درگیر بیماری میکنن خودشونو زنشونو......

باردار پرخطر هستم حتی نمیتونم تا دستشویی برم

عزیزم انشالله بسلامتی بارداری طی بشه 

ولی من سنی ازم گذشته و زیاد دیدم نمیخوام نگران بشی ولی یه واقعیت رو در مورد مردها بهت بگم 

حتی اونایی که خوبن هم اینجور زنا براشون جذب کننده هست حالا دوست داشتن و عاشق شدن نیست فقط لذت رابطه و هات بودن رو دوست دارن و از این نظر جذابه براشون خدا ایان لذت رو در وجودشون گذاشته دست خودشون تیست 

حالا شما روی همینا مانور دادی و به شوهرتم گفتی این یعنی اگه شوهرت هم حواسش نبوده شما متوجهش کردی 

دیگه چیزی ازش نگو و به شوهرت هم بگو محلش نزاره و حتی سلام نکنه بهش لازم نیست ریز کارهاشون بگی فقط بگو آدم درستی نیست امکان داره پشت سر تو هم حرف بزنه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز