2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 21671 بازدید | 333 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میبینی تو رو خدا قشنگ میگه چون شوهرم خوشتیپه زنا باید برن سمتش

استارتر زیادی قلو میکنه توی همه چیز!!!

مگه کوه میکنن با تیشه ک صدای رابطه بیاد !!

یا اینکه شوهرشو میخواد یوسف نبی نشون بده..

بخدا این شوهرای بد اخلاق کتک برن و بی پول رو حتی اون زن خراب هم گردن نمیگره

میخواست الان سر زندکیش بود..

خرابا هم میرن روی کیس خوب سرمایه گذاری میکنند

💕

همه چیزو تقصیر من میبینه فک میکنه حتما من چیزی گفتم مزاحم سده

اصلا حساسیت نشون نده وبه هیچ عنوان درموردشون باهمسرت حرف نزن،فقط موقع رفت وآمد شوهرت،همراهیش کن وبس

دیگه جامعه الان پرشده ازاین زنای کثیف

قبول نمیکنه میگه احساس میکنم بچم میبینه

خب پس اگر اینقدر ملاحظه یک جنین ۴ماهه را میکنه اصلا نگران نباش ‌شوهرت الان فقط به فکر تو وپدرشدنش هست چطور میتونه خلافی بره مشخصه با ملاحظه هست فکرت را درگیر نکن

باردارهم هستی الکی به خودت استرس میدی

آمیتیس در سرزمین عجایب

استارتر زیادی قلو میکنه توی همه چیز!!!مگه کوه میکنن با تیشه ک صدای رابطه بیاد !!یا اینکه شوهرشو میخو ...

کاش اینجا بودی میدیدی ینی اه و نالش تو پذیرایی ماعه مرده هم بهش میگه جووون اوووف فلان 

بخدا انگار دنبال جذب مشتریه ،شوهرم بهش سلامم نمیکنه ولی وقتی شیطون بره تو جلد ادم و قطعا لذت خیانت خ ...

خاک عالم حق داری بترسی والا بنظرم جمع کن برو بارداری نمیتونی ی کارگر بگیر جمع کنه خونه رو حتی اگ پولت نمیرس قرض کردی هم برو

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
استارتر زیادی قلو میکنه توی همه چیز!!!مگه کوه میکنن با تیشه ک صدای رابطه بیاد !!یا اینکه شوهرشو میخو ...

باز یوزارسیف پخش شد خانوما فاز برداشتن شوهراشون رو میخان بخورن 

🤣🤣

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍