2789
عنوان

چندوقت دیگ سالگرد ازدواجمه به شوهرم گفتم طلا میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 9027 بازدید | 274 پست

عزیزم با زبون خوش نرمش کن، کاری کن تو خداش بشی، مردا بهشون حس قدرت بدی همه کاری واست میکنن(تو دقیقا برعکس عمل میکنی)، مثلا بگی فلانی ممنونم ازت فلان چیزو برام خریدی، تو چقد مرد خوبی هستی، نکات مثبتشو بزرگ کن تا سعی کنه بیشترش کنه

ولی بخدا همین شماها عزیزترین

بزور به من پول میده..مثلا سه میلیون کت شلوار خریدم نزدیک سه چهارتومن دوباره لباس خریدم..بعد عقد فامیل شوهرم ..شوهرم دیگ بهم پول نداد فقط پول داد یه شلوار خریدم یک میلیون و ۷۵۰..نذاشت دیگ شومیز بخرم گف خرجت زیاد شده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قشنگیش به اینه که تو هیچی نگی ببینی خودش چکار میکنه

بعدشم مگه برای سالگرد ازدواج حتما باید طلا خرید؟

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

همین که خواندم مامانت هم اصرار حتی اگرم شوهرتم پولدار باشه نشونه این هست که قطعا دنبال تلکه و کندن ازش هستین خدا بهش صبر بده.من اگه جاش بودم مهرتو میدادم خودم رو از دست تو و خانوادت رها میکردم

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

بزور به من پول میده..مثلا سه میلیون کت شلوار خریدم نزدیک سه چهارتومن دوباره لباس خریدم..بعد عقد فامی ...

فدات سرت میگم که بخواه ازش ولی اگه دیدی نمیگیره و مقاومت میکنه اصرار نکن دیگه چاره ای نیست

کاسبی چی..من زنشم توقع دارم برا ارزش قائل باشه این همه شوهرا مردم خرج زنشون میکنن من چیم از بقیه کمت ...

نمیدونم شاید سوادت کمتره شاید شعورت کمتره شاید کمتر خوشگلی وشاید و.....

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

اخه تا بهش نگی انجام نمیده

اوایل ازدواج درگیری زیاده، حتی با خانواده همسر، مردا یه مدت طول میکشه تا خودشون به خانواده جدیدشون یعنی شما وفق بدن، اوایل بیشتر احساس دین به مادر پدراشون دارن. بذار زمان بگذره متوجه حرفام میشی

زن وظیفش دادن آرامشه..حتی تو دین ما تو مذهب ما برو ببین یجا اشاره شده باشه زن باید هدیه بخره ..حتی و ...

خیر، توی رابطه همه چیز باید متقابل باشه! مرد هم باید به اندازه زن محبت کنه

ضمنا فمینیست ها حرف عجیبی نمیزنن فقط از حقوق برابر میگن، شما که میگی فمینیست ها گند زدن به همه چیز در جریانی که اگه فمینیسم وجود نداشت زنها نمیتونستن شلوار جین بپوشن، نمیتونستن درس بخونن، نمیتونستن رانندگی کنن و خیلی چیزای دیگه..

گیرم که پایان شب سیه، سپید است.. عمری که تباه دوران غم شده پس چه ؟