2777
2789
عنوان

کلاس فیلمنامه

19 بازدید | 3 پست

سلام به همه

دوستان من می‌خوام کلاس فیلمنامه نویسی شرکت کنم

اطلاعاتی راجع به آموزشگاه و مدرسین مطرح ندارم

اگر از شما عزیزان به طور مستقیم یا غیر مستقیم )دوستانتون مثلا( تجربه‌ای'داره ممنون میشم من رو راهنمایی کنید لطفا

کتاب سه جلدی سید فیلد و کتاب داستان رابرت مکی به نظرم هرچیزی که برای یادگیری فیلمنامه هست رو گفته و بقیش دیگه بستگی به تجربه و نوشتن و تمرین کردن داره 

ولی خب بستگی داره اون کارگاهی که شرکت میکنین چقدر کیفیت داره و چقدر ارزش شرکت کردن داره و این خیلی خوبه که یکی باشه که نقد کنه نوشته هاتون رو 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

کتاب سه جلدی سید فیلد و کتاب داستان رابرت مکی به نظرم هرچیزی که برای یادگیری فیلمنامه هست رو گفته و ...

عزیزم سلام

ممنونم از توجهت 

کاملا درست می‌گی اما بعدش چطور بتونم وصل بشم جهت کار حرفه ای؟

دیدم اکثرا از کارگاه و کلاس معرفی شدن 

تظری داری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سلامممنونم از توجهت کاملا درست می‌گی اما بعدش چطور بتونم وصل بشم جهت کار حرفه ای؟دیدم اکثرا از ...

ببین یه چیزی هست اونم اینه که چنین چیزایی کلاً بازار کار جالبی نداره و اینطوری نیست که بگی من میرم یه کلاس از اونجا من رو معرفی میکنن بعد وارد بازار کار میشم بعد به درآمد میرسم 

یعنی با این نگاه جلو نرو به نظرم ولی نا امید هم نشو 

ایران هم الان صنعت فیلمسازی قوی ای نداره و بچه های زیادی تو این حوزه کار میکنن و واردش میشن اما حمایت نمیشن  

یعنی کسی که مثلاً فیلمسازی یاد میگیره معمولاً صفر تا صد هزینه با خودشه ، یا مجبوره از کارهای ضعیف و کم هزینه تر شروع کنه 

و مثلاً خیلی ها اینطوری کار میکنن که دور هم جمع میشن و یک اثری میسازن که صرفاً براشون رزومه بشه یعنی اونی که فیلمنامه بلده اونی که کارگردانی بلده اونی که تدوین بلده میان دور هم یه چیزی میسازن به عنوان فیلم کوتاه و برای یک جشنواره ای چیزی که براشون رزومه بشه و بتونن کار پیدا کنن

من خودم فیلمنامه یادگرفتم (ادعایی ندارم تو این زمینه )و یه مدت با یه جا تیمی فیلمنامه مینوشتیم ولی تو اون مدت هیچی به من نرسید و حتی چیزی که من نوشتم رو ازم گرفتن و من نفهمیدم چیشد تهش چون بنا به دلایلی از اونجا اومدم بیرون و از اونا هم خبری نشد و یه قرون هم بهم ندادن 

ولی مثلاً یکی دیگه یه فیلمنامه ای نوشته بود و فرستاده بودن برای یک جایی و اون طرح رو ازش خریدن 

تا حدودی هم شانسیه این چیزا 

اما خیلی‌ نیاز به بدو بدو داره

خیلی‌ ها هستن که سال هاست فیلم کوتاه میسازن یا فیلمنامه مینویسن و هنوز هم راه درازی در پیش دارن 

اما در کل اگر جایی که میخوای ثبت نام کنی خودشون گفتن که به جایی معرفی میکنن شما رو امتحانش ضرر نداره 

همین که بنویسی و یه استاد نقد کنه هم خیلی‌ خوبه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐