2777
2789
عنوان

خاک سپاری ناصر تقوایی چقدر قشنگ بود😍

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش قشنگ بود کف و دست با لباس سفید حجابشون ک دیدی هر چیزی از نظرمن حد داره نظر شخصی من این هست منک نخواستم 😐😐😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

لباس سفید رو وصیت کرددست زدن و رقصیدنم وصیتش بود؟ولی دیگه کلمه با اصالت رو تچسبون به همچین رفتاریحتی ...

منم دوست دارم اگه بمیرم بقیه خوشحال باشن

اینکه لباساشون ساده بود و شعر های فارسی سر مراسم میخوندن و خانومش ساده و افتاده بود واقعا با اصالت بودنشون رو نشون میداد

وقتی بچه هاشون و خانومش راضی بودن دیگه چه حرفیه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

کجای فرهنگ‌ما سر خاک دست میزدن که میگی با اصالت بود؟

ن تنها فرهنگ ما بلکه هیچ جای دنیا همچین کار چیپی نمیکنن 

همه جا برای مرده هاشون ارزش قائل‌اند حتی همون غرب ک قبله آمال سلبریتیاس تو مراسم تشیع همه با لباس رسمی میان و سکوت میکنن ولی اینجا....

سلبریتیا دیگه نمی‌دونن خودشونو چ گوهی کنن

اینکه سفید بپوشن و گریه نکنن درسته ولی دست زدن و کل کشیدن معنای شادی میده که موافق مراسم ختم نیسقشنگ ...

من خیلی‌ از جزئیاتش با خبر نیستم فقط همون سفید پوشیدن رو دیدم که بازیگر ها اومده بودن و همه سفید تنشون بود 

و خوشم اومد

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

اتفاقا برعکساینا مرگ رو پایان همه چیز میدونن...اگر ذره ای به دنیای پس از مرگ اعتقاد داشتن این کارا ر ...

🗿🗿

نکنه فک کردی فقط مسلمونا میرن بهشت و کل جهان میرن جهنم؟😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

معلومه دنبال بحثی خدا همه ی اموات و بیامرزهاین مسخره بازی ها ثوابی واسش نداشت

کل اینستا پر شده حرف من که نیست

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

منم دوست دارم اگه بمیرم بقیه خوشحال باشناینکه لباساشون ساده بود و شعر های فارسی سر مراسم میخوندن و خ ...

خب بکن کسی جلوتون رو نگرفته

ولی معنی با اصالت یه چیز دیگه اس عزیزم

نیاکان ما از این کارا نمیکردن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خب بکن کسی جلوتون رو نگرفتهولی معنی با اصالت یه چیز دیگه اس عزیزمنیاکان ما از این کارا نمیکردن

من از سادگیشون خوشم اومد و اینکه رسم نیاکان رو اجرا کردن و لباس سفید پوشیدن به احترام درخواست مید

🗿🗿نکنه فک کردی فقط مسلمونا میرن بهشت و کل جهان میرن جهنم؟😂

چه ربطی داشت؟

میگم اینا فکر میکنن مرگ تموم شد راحت شدن واسه همین میزنن میرقصن😅

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟