بفرما گلی جونم دوتا رسپی میذارم هردوتاش خوشمزه میشه هرکدوم واست راحت تر و موادش در دسترسه بپز نوش جونتون 😘😘😘
دستور پخت کیک سیب و دارچین :
مواد لازم : «اندازه ها لیوان فرانسوی هست »
یه لیوان روغن ، دو لیوان ارد الک شده «بهتره ارد سفید تا همون قنادی رو بزنی ارد نونوایی کیفیت میاد پایین» ، یه لیوان شکر، سه تا تخم مرغ ، یه لیوان ماست، نصف قاشق چای خوری وانیل، ی قاشق غذاخوری سرخالی بکینگ پودر و دو دونه سیب
طرز تهیه :
اول فر روشن کن تا گرم بشه، روغن و شکر رو با همزن خوب هم بزن و بعد تخم مرغ هارو دونه به دونه اضافه کن و هم بزن حتما یه دونه بشکن هم بزن و بعد یکی دیگه بشکن و هم با همزن هم بزن همراه تخم مرغ اخری وانیلم بزن ، ماست رو بریز و هم بزن و همزن بذار کنار ، ارد و بکینگ پودر رو بریز و اروم هم بزن در حدی ک ترکیب بشه .
قالب تو یا کاغذ روغنی بنداز، یا با کره چرب کن و ارد بپاش باهم یکم ارده بمال به قالب که نچسب بشه کاملا یا اگه هیچکدوم رو نداشتی بگو تا طرز تهیه یه روغن جدا کننده مخصوص رو بهت بگم .
مواد کیک رو بریز تو قالب و دوتا سیب رو پوست بکن و ورقه ورقه کن و روی مایه کیک بچین و روی سیبا یکم دارچین و شکر بپاش و بذارش تو فر دمای ۱۸۰ تا ی ساعت بپزه و وقتی خنک شد از قالب جداکن .
این از دستور اول که توش تیکه های سیب نداره یه رسپی دیگم میذارم ک توش تیکه های سیب داره .
دستور دوم که توش تیکه های سیب داره :
مواد لازم :
سه دونه تخم مرغ ، ۱۱۵ گرم شکر ( نصف لیوان ) ، ۶۵ گرم کره اب شده ( نصف لیوان) ، ۱۰۰ گرم شیر ( نصف لیوان)، ۲۰۰ گرم ارد ( دو لیوان سرخالی)، ی قاشق چایخوری بکینگ پودر ، ی قاشق چایخوری دارچین و سه دونه سیب
طرز تهیه =
تخم مرغ و شکر رو با همزن انقدر هم بزن تاکرمی و کشدار بشه، روغن بریز و هم بزن بعدش شیر بریز و هم بزن، بعدم که ارد الک شده و دارچین و بکینگ پودر رو بریز و هم بزن تا مخلوط و یه دست بشه. بعدم تیکه های سیب رو پوست کن نگینی کن و بریز داخل مایه کیک و هم بزن و تا مخلوط بشه بعدم موادو بریز تو قالب و روشم تیکه های ورقه ای سیبو بچین میخوای میتونی روشو سیب نذاری .
دمای فر ۱۸۰ و زمان ۵۰ دقیقه چک کن ببین پخته یانه.
فر رو هم از قبل گرم کنی حتما...
نوش جونتون بشه و ایشالا خوشبخت بیاد 😘😘😘 چندتا رسپی دیگم دارم که نیاز به ترازو و اندازه دقیق داره و قلق داره ولی این دوتا ساده ترینشون بود .