2777
2789
عنوان

ارایش در بارداری

115 بازدید | 9 پست

چهره من بدون ارایش خیلی کمرنگ و بی روحه نگران عوارضش هستم بالاخره سرب دارن و ...از طرفی شوهرم میاد خونه این شکلی هستم خب حس بدی دارم کسی بوده اینجا تو بارداری ارایش کنه و بچه اش اوکی باشه الان؟

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بچه اولتون اوکز هست؟من خیلی دوسال پیش با شما گریه کردم واقعا الان خدا رو خوش نمیاد جواب نمیدین

عزیزم چی رو جواب ندادم؟خیلی وقته نی نی سایت نمیایم و درگیری های خودمو دارم الان بعد از مدت ها پیام گذاشتم که کلا سه تا جواب دادن به این تاپیکم پیام های قبلی زیاد هستن و فرصت باز کردن نداشتم خدا رو شکر بچم هم بد نیست 

عزیزم میشه جوابمو بدین ؟بچه منم تماس چشمیش ضعیفه واکنش کم داره نسبت به چشم های بقیه ،

7ماهشه و چهاردست و پا نمیره هنوز ،سینه خیز عقب عقب میره،بچه شما هم تو یکی از دست ها گفتید تماس چشمیش ضعیفه.

ترس از اتیسم دارم شب و روز استرس دارم و گریه میکنم 

شما بچتون خوب شد ؟الان تماس چشمیش خوبه ؟هیییچ مشکلی نداره و سالمه کاملا؟

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
عزیزم میشه جوابمو بدین ؟بچه منم تماس چشمیش ضعیفه واکنش کم داره نسبت به چشم های بقیه ،7ماهشه و چهاردس ...

عزیزم ۷ ماهگی خیلییی زوده برای چهاردست و پا بچه ها خیلی متفاوت هستند با بقیه مقایسه نکنید بچه من ۱۵ ماهگی برای اولین بار ایستاد!هنوز راه هم نمیرفت هنوز هم کلیشه هاش رو داره ولی در کل بد نیست 

عزیزم میشه جوابمو بدین ؟بچه منم تماس چشمیش ضعیفه واکنش کم داره نسبت به چشم های بقیه ،7ماهشه و چهاردس ...

برای من ۱۶ ماهگی راه رفت که خیلی دیر بود ولی تا ۱۸ ماهگی عادیه

عزیزم چی رو جواب ندادم؟خیلی وقته نی نی سایت نمیایم و درگیری های خودمو دارم الان بعد از مدت ها پیام گ ...

موقعی که اولین بار تاپبک زدی نمیشنوه من به شدت ناراحت بودم براتون بعدها گفتین اسهاله و من درگیر شنوایی بودم همه رو یادمه ولی بعد کاربرا سوال میکردن از سلامتیش جواب نمیدادین

دخترمن همسن دختر شماست ۱۷ماهگی راه افتاد 

خدایا شکرت