2777
2789
برای ماهم نریختن اخه چرا؟تو همه سایتا زدن ۲۴ مهر واریز شدهما فکر کردیم حتما یارانه‌مون قطع شده الان ...

والا نمیدونم چرا تو سامانه حمایت رفتم نوشتن دهک بندی و مشمول یارانه نا مشخص ، بانک صادرات

سلام دوستان یه راهکار واسه چاقی بم بدین همه کارها رو کردم چاق نشدم یه راه حلی بدین که تو یه ماه ۴ کیلو چاق بشم

برای ماهم نریختن اخه چرا؟تو همه سایتا زدن ۲۴ مهر واریز شدهما فکر کردیم حتما یارانه‌مون قطع شده الان ...

my.gov.ir تو بخش احراز هویت آدرس و کد پستی من یه چیز دیگه نوشتن گفتم شاید مشکل از این باشه شما چی ؟

سلام دوستان یه راهکار واسه چاقی بم بدین همه کارها رو کردم چاق نشدم یه راه حلی بدین که تو یه ماه ۴ کیلو چاق بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا ما یه بار ۲ ماه نریختن رفتیم گفتیم گفتن حتما ماه بعد واریز میشه ولی پرید این ماهم ک کلا واریز نش ...

my.gov.ir تو بخش احراز هویت کد پستی و آدرس یه چیز دیگه نوشتن برای من شاید بخاطر این باشه شما چی ؟

my.gov.ir تو بخش احراز هویت آدرس و کد پستی من یه چیز دیگه نوشتن گفتم شاید مشکل از این باشه شما چی ؟

من دو هفته میش تو بله استعلام گرفتم گفت دهک ۲ هستید حالا امشب میرم تو سایت ببینم چی میگه🤦🏻‍♀️

یعنی هنوز مشمول یارانه هستید؟

نمیدونم والا چخبره تا اخر ماه مشخص میشه

من دو هفته میش تو بله استعلام گرفتم گفت دهک ۲ هستید حالا امشب میرم تو سایت ببینم چی میگه🤦🏻‍♀️

تو بله ؟ چطور