masoum77 مدیر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 1477 عنوان یارانه | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 40 پست کی بانک ملی، واریز کردن براتون؟ مال من هنوز نریختن دهک سه هستیم 1404/07/26 | 11:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mom_reza عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 102 برای ماهم نریختن اخه چرا؟تو همه سایتا زدن ۲۴ مهر واریز شدهما فکر کردیم حتما یارانهمون قطع شده الان ... والا نمیدونم چرا تو سامانه حمایت رفتم نوشتن دهک بندی و مشمول یارانه نا مشخص ، بانک صادرات سلام دوستان یه راهکار واسه چاقی بم بدین همه کارها رو کردم چاق نشدم یه راه حلی بدین که تو یه ماه ۴ کیلو چاق بشم
mom_reza عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 102 برای ماهم نریختن اخه چرا؟تو همه سایتا زدن ۲۴ مهر واریز شدهما فکر کردیم حتما یارانهمون قطع شده الان ... my.gov.ir تو بخش احراز هویت آدرس و کد پستی من یه چیز دیگه نوشتن گفتم شاید مشکل از این باشه شما چی ؟ سلام دوستان یه راهکار واسه چاقی بم بدین همه کارها رو کردم چاق نشدم یه راه حلی بدین که تو یه ماه ۴ کیلو چاق بشم
mom_reza عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 102 برا ما یه بار ۲ ماه نریختن رفتیم گفتیم گفتن حتما ماه بعد واریز میشه ولی پرید این ماهم ک کلا واریز نش ... my.gov.ir تو بخش احراز هویت کد پستی و آدرس یه چیز دیگه نوشتن برای من شاید بخاطر این باشه شما چی ؟ سلام دوستان یه راهکار واسه چاقی بم بدین همه کارها رو کردم چاق نشدم یه راه حلی بدین که تو یه ماه ۴ کیلو چاق بشم
7779a_e عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 4503 my.gov.ir تو بخش احراز هویت کد پستی و آدرس یه چیز دیگه نوشتن برای من شاید بخاطر این باشه شما چی ؟ نمیدونم من نرفتم ببینم
زن_آقام عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 1960 my.gov.ir تو بخش احراز هویت آدرس و کد پستی من یه چیز دیگه نوشتن گفتم شاید مشکل از این باشه شما چی ؟ من دو هفته میش تو بله استعلام گرفتم گفت دهک ۲ هستید حالا امشب میرم تو سایت ببینم چی میگه🤦🏻♀️
زن_آقام عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 1960 والا نمیدونم چرا تو سامانه حمایت رفتم نوشتن دهک بندی و مشمول یارانه نا مشخص ، بانک صادرات یعنی هنوز مشمول یارانه هستید؟
mom_reza عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 102 یعنی هنوز مشمول یارانه هستید؟ نمیدونم والا چخبره تا اخر ماه مشخص میشه سلام دوستان یه راهکار واسه چاقی بم بدین همه کارها رو کردم چاق نشدم یه راه حلی بدین که تو یه ماه ۴ کیلو چاق بشم
زن_آقام عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 1960 نمیدونم والا چخبره تا اخر ماه مشخص میشه ایشالا که واریز کنن :(((
mom_reza عضویت: 1404/07/25 تعداد پست: 102 من دو هفته میش تو بله استعلام گرفتم گفت دهک ۲ هستید حالا امشب میرم تو سایت ببینم چی میگه🤦🏻♀️ تو بله ؟ چطور سلام دوستان یه راهکار واسه چاقی بم بدین همه کارها رو کردم چاق نشدم یه راه حلی بدین که تو یه ماه ۴ کیلو چاق بشم
زن_آقام عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 1960 تو بله ؟ چطور اره یه ربات داره برای استعلام سبد کالا همش تو تلوزیون تبلیغش میکنن اون دهکم استعلام میده