2777
2789
عنوان

دوستم یه سنگ پیدا کرده میگه طلاست 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 47 پست
روی چینی بدون لعاب بکشید اگه خط طلایی انداخت طلاست ولی این پیریت هست سنگی مشابه طلا که در اصطلاح عام ...

چرا یه کم تراشیدش ولی عین اکلیل زرد شد 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانوم هم تو روستای ما یه تیکه کوچولو پیدا کرده بود ۸۰۰ میلیون فروختش البته اون طلا بود

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

کجا پیداش کرده؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه جای دیگه ای نشون داده آقایی توی معدن طلا کار میکرد می‌گفت این طلا همراه با مس باید ذوب بشه

اره خب نهایت دو سه سوت طلا بده کلا سنگ طلا ارزشی نداره اونم این اندازه داخل هر تن سنگ کلا چند گرم طلا در میاد بقیش مس هست 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
سنگ طلا نیست ولی توش می‌تونه چند سوت طلا دربیاره من از این سنگا زیاد دارم😂 ولی در آوردن طلاش کار هر ...

دنبال یکی هست که بتونه دربیاره طلا رو ازش

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
دنبال یکی هست که بتونه دربیاره طلا رو ازش

فک نمیکنم طلا باشه گل. این خیلی شبیه پیریته. باز به طلافروش نشون بده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دنبال این جور چیزها ست تا حدودی سر در میاره

نمیدونم یکی توی معدن طلا کار میکرد گفت داخلش طلا هست 

یه محلول هست که بزنن به طلا مشخص میشه اسمشو یادم نیست سرچ کن احتمالا پیدا کگی منتهی گیج بازی در نیا ...

باشه مرسی