2777
2789
عنوان

پیش از بارداری

52 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ۳ سال هست که ازدواج کردم و ۲۶ سالمه و چون علاقه ای به زود بچه دار شدن نداشتم اقدام نکردم ولی برای اینکه مشکلی پیش نیاد هر سال مهرماه برای چکاب و سنو و آزمایشات میرفتم و تا پارسال همه نرمال و عادی بود و دکترم گفته بود غیر عفونت هیچ مشکلی ندارم که عفونتمم تا حدی دارو خوردم درمان شه 

امسال هم سنو و آزمایش دادم ولی توی آزمایشم همه چی نرمال بود غیر از قند که نوشته بود ۹۸ من اصلا نه اهل فست فودم نه اهل شیرینیجات و نه نوشیدنی های گازدار و... کلا چای هم قند مصرف نمیکنم شکر اصلا ولی فکر کنم برنج و ماکارونی و قندم و اونطور نشون داده چون شب قبل آزمایش هم ماکارونی خورده بودم🫠 و تو سونو امسالم نوشته بود که تخمدانها بزرگ نیستند اما فولیکول های ریز متعدد در تخمدان راست به تعداد حدود ۲۰ عدد دیده میشود و مطرح کننده pcod یا همون تنبلی تخمدان هست و فولیکول غالب هم دیده نشد 

تخمدان راست ۳۸*۱۷

تخمدان چپ۳۱*۱۸

شواهدی از توده آدنکسال یا سالیدیا کیستیک رویت نشد

مایع آزاد جزئی در کلدوساک خلفی مشهود است

دکترم بهم دارو داد هم برای کنترل قند هم برای تنبلی 

و گفت زیاد نگران کننده نیست ولی من

خیلی نگرانم چون تا پارسال هیچ مشکلی نداشتم یهو چطور این اتفاق افتاده ۲ بارهم پریودم ۵ تا۷ روز به تاخیر افتاده تو یکسال گذشته و ریزش موهم داشتم حتی دکترم رفتم گفتن نرمال روزی ۲۰ عدد اینا 

تا دوماه دارو دادن بعد دوماه دوباره سونو نوشته خیلی حالم بد میشه فکر میکنم میترسم مشکل سختی بشه 

به هیچکسم نمیتونم چیزی بگم چون همه سرکوفتم میزنن چرا زود بچه دار نشدی اون موقع که ما میگفتیم بیار

ولی فقط همسرم میدونه و دلداریم میده میگه   چیزی نیست حل میشه

ولی امان از فکرو خیال

ورزش کن درست میشه منم pco بودم والان دوتا بچه دارم 

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو هست

غذای ما داروی ما 

با مراجعه به طب سنتی شهر تون با مزاج شناسی و مصرف نوع غذا راحت آماده میشی برا بارداری

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

قنداق برا تنبلی تخمدان عزیزم خیلی بیشتر مراعات کن که شدید نشه

از وقتی فهمیدم کلا قند که مصرف نمیکنم برنج و ماکارونی هم کم کردم ولی آدم خیلی بد غذایی هستم هرغذایی نمیتونم بخورم و اصلا وزنم زیاد نیست ۲۶ سالمه و ۴۷ کیلو هستم

از وقتی فهمیدم کلا قند که مصرف نمیکنم برنج و ماکارونی هم کم کردم ولی آدم خیلی بد غذایی هستم هرغذایی ...

تنبلی ربطی به وزن ندارع منم لاغر بودم تنبلی گرفتم ولی رسیدگی کن حسابی 

ورزش کن درست میشه منم pco بودم والان دوتا بچه دارم

چه ورزشایی مثلا من چون تو یه شهر دیگه زندگی میکنم و کلا از دوستان و اطرافیانم و خانوادم دورم و حتی یک آشناهم ندارم سختم هست برم باشگاه

ورزشهایی که تو خونه انجام بشه و موثر باشه چیه

تنبلی ربطی به وزن ندارع منم لاغر بودم تنبلی گرفتم ولی رسیدگی کن حسابی

چون یسریا میگن وزن کم کنم و فلان وزنت زیاد بخاطر همون میگم توصیه تون چی هست از تحربه تون میتونم استفاده کنم