2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا هنوز ۱۸ سالته چه عجلیه هست واقعا

اخه همسرم دوست داره 

می‌خوام خوشحالم کنم 

خودمم دارم درس میخونما ولی ...

‌ باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه :)ᥫ᭡ ️ 

چیکار کردی منم دوساله اقدامم

قند مصنوعی رو کامل حذف کردم. اضافه وزنی که داشتم هم کم کردم. ورزش رو شروع کردم. فست فود نوشابه و خوراکی های صنعتی رو تقریبا به صفر رسوندم. چند ماهی رعایت کردم خدا کمک کرد و نتیجه گرفتم 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

اولی اقدام اول.دومی بعد ۶.۷ماه....البته زیاد برام مهم نبود..استرس نکشیدم...از فکرش بیا بیرون....چند ...

خدا حافظ شوند باشه عزیزم

لیاقتشو داری ولی خواست خدا چیز دیگست به وقتش بهت میده عجله نکن حالا حالا ها وقت داری

مرسی که حس خوبی بهم دادی

قند مصنوعی رو کامل حذف کردم. اضافه وزنی که داشتم هم کم کردم. ورزش رو شروع کردم. فست فود نوشابه و خور ...

دقیقا......وقتی که تصمیم به سالم خوری رژیم گرفتم.۶.۷کیلو کم کردم.باردار شدم.با اینکه چاق نبودم.انگار تغذیه خیلی مهمه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
دقیقا......وقتی که تصمیم به سالم خوری رژیم گرفتم.۶.۷کیلو کم کردم.باردار شدم.با اینکه چاق نبودم.انگار ...

دقیقا خیلی تاثیر داره. 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃