2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی یکبار روانپزشک ببرید مرتب و راس ساعت دارو بخوره هفته ای یکبار هم روانشناس

دارو میخوره ولی هیچ تاثیری نداشته . روانپزشک خوب و باتجربه هم نمیشناسم میشه معرفی کنید . ک از کارش مطمئن مطمئن باشید. چون روانشناسای زیادی رفتهه

دوست منم داشت متاسفانه سالهاست درگیرشه و دارو میخوره و میگه ازوقتی سرکار میرم و سرم گرمه خیلی بهترم چون بیکارباشم دوباره فکرو خیالا میان و بیچارم میکنن ولی میگفت اولا یه دکتر رفتم باداروهاش حالم بد میشد بعد یکی دیگه رفتم گفت داروهارو درست داده ولی یهویی با دوز بالا داده باید دوز دارو رو کم میداده 

گفت دارو که میخورم خیلی خوبم و چند سالی گذشت فکردم خوب شدم اومدم قط کنم کم کم باز حالتام برگشت این شد که دارو رو به عنوان جز زندگیم پذیرفتم و الان ۱۸ ساله میخورم

دوست منم داشت متاسفانه سالهاست درگیرشه و دارو میخوره و میگه ازوقتی سرکار میرم و سرم گرمه خیلی بهترم ...

خواهرم ۱۸سالشه . یعنیی همیییییشه باید دارو بخوره 

خیلی خیلی نگرانشم و دلم واسش میسوزه 

هیچ کاری ام ازم نمیاد دیگه . خیلی تلاش کردیم ولی بنظرم دارو فقط تا حدود خیلی کمی کنترلش میکنه ‌ . باید با روان درمانی درمانش کرد فقط . اونم روانشناس خوب و باتجربه تو این زمینه نمیشناسم. کااش هر کسی ک تجربه داشته راهنمایی کنه و روانشناس خوب معرفی کنه چون واقعا دیگه کم آوردیم 😢

خواهرم ۱۸سالشه . یعنیی همیییییشه باید دارو بخوره خیلی خیلی نگرانشم و دلم واسش میسوزه هیچ کاری ام ازم ...

دوست منم تو همین سن شروع کرد خورد

کارش منجوق دوزی لباس مجلسیه میگه کارای هنری فقط روحمو آروم میکنه اداری اصلن نمیتونم

روان پزشک و مشاوره خیلی خوب و کمک کننده است ببرینش ولی سعی کن خیلی تو طول روز هوای آزاد و آفتاب بخوره و صبحهها براش زرده تخم مرغ رسمی بزن توی شیر بخوره 

اینا چیزایین که یکی دیگه از دوستام انجام میداد و واقعا از نظر روانی ثبات بیشتری پیدا کردو خودشو عوض کرد

دارو میخوره ولی هیچ تاثیری نداشته . روانپزشک خوب و باتجربه هم نمیشناسم میشه معرفی کنید . ک از کارش م ...

نه متاسفانه نمیشناسم  

وسواس سخته و شاید سالها زمان ببره درمانش 

براش سرگرمی جور کنین

بیکاری خیلی بده  

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

از کجا فهمیدی منم درگیر این موضوعم که تگم کردی؟

منم ده ساله برادرم درگیره عجیبه 

هیچکس هیچ کار نمی تونه بکنه 

خودتونو علاف روانپزشک و روانشناس نکنید همش بی فایدست 

معتاد به قرص با کلی عوارض که هیچ خاصیتی هم ندارن

البته من دوز وسواس خواهرتو نمی دونم شایدم کارساز باشه...ولی تجربه ی من میگه این روانپزشکا علافت می کنند...

یا پیش مشاور مذهبی برید ببینید چه راهکاری داره...

یا اینکه

من در آخر با یه گروه روانشناسی جدید آشنا شدم ...

به نام لند مارک فروم

بر اساس یه تئوری جدید روانشناسی فعالیت می کنند مستقیم از آمریکا دوره برگزار می کنند سه روز کامل با اینترنت و لب تاب وصل میشی آنلاین...

کمکت می کنند تو سه روز درمان شی و البته یه همراهی شش ماهه هم دارن

دورش حدود سی میلیون تومانه که چون با دلاره اینقدر گرون به نظر میاد و در حالت کلی خیلی گرون نیست

پایه ی درمانیشون براساس تئوری هایی هست که تو کتاب ذهن آزاد شده نوشته شده(حتما این کتاب رو بخون تو ایران ترجمه شده)

اصلا و ابدا هم از قرص. و اینا استفاده نمی کنند

فقط تو این سه روز یه جوری باهات رواندرمان گری می کنند 

که تو یه چرخش و تحول یه دفعه ای جهان‌بینی آدم عوض شه

من خودم دوررو ندیدم  هنوز  ولی کاملا  باش اشنام

سالی دو بار برگزار میشه تو ایران

برادر من هم چون وسواسش عجیبه یه ذره سخته شرکت تو دوره واسش.چون به لب تابا و گوشی ها هم وسواس داره

از کجا فهمیدی منم درگیر این موضوعم که تگم کردی؟منم ده ساله برادرم درگیره عجیبه هیچکس هیچ کار نمی تون ...

خواهر منم وسواسای عجیب غریب زیادی داره . وااقعا زندگی کردن هم واسه خودش هم همه ی خانواده عذاب آور شده دیگه . منم دیگه کم اوردم انقدر تلاش کردم خودمم دیگه حس میکنم دارم ی طوری میشم انقدر ک تحت فشاریم . این دوره ایی ک میگید و از چ طریقی باهاشون اشنا شدید؟   واز اینکه کسی اینطوری حتما درمان شده مطمئن هستید؟ چون راستش پدرم وضعیت مالی خوبی نداره زیاد . ولی اگررر مطمئن باشیم هررطوری ک شده این مبلغ و قرض میکنیم و درمانش میکنیم . بخدا خییلی خستم کاش خدا خودش معجزه کنه😭