2777
2789

من... از برف بازی خوشش نمیاد... از کارهای بچگونه وشوخی... ولی من کودک درونم فعاله ـ.. اون نه... همش میگه نه... فوقش بازار ورستوران 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

من درون گرام و اصلا دوست ندارم با بقیه صحبت کنم همسرم برون‌گرا اهل بیرون رفتن دعوت کردن 

ولی واقعا همدیگر رو دوست داریم همو درک میکنیم یه جاهایی من بخاطر اون تو جمع هستم یه جاهایی اون بخاطر من جایی نمیره در کل از زندگی لذت می‌بریم بدون اینکه همدیگه رو اذیت کنیم و بخواین تغییر بدیم 

زندگی مشترک همینه همه اش گل و بلبل نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین ب خدا نمیفهمه اصن یعنی چی عوض نمیشن بده اینکارا سبک بازیا چرا تو فلان جم همه خانوما ساکت بودن ت ...

عجب بهش بگو قبلش چشمات باز نبود؟دیگه زن خونگرم خونه رو شاد نگه میداره در عوض سرو صداشم بلنده هرچی یه خوبی داره یه بدی همه چی باهم که نمیشه 

ما کاملا برعکس شمایم همسرم اهل تفریح و رفت وامد و شلوغیه حتی خونه مثلا ببینه من ی جا نشستم میاد. از پام میگیره میکشه دور خونه رو زمین بعد میخنده😂یا اهنگ میزاره منو کشون کشون میبره وسط هی قر میده دورم😄تو ماشینم همینه اهنگ میزارن با دختر کوچیکم میرقصن 

من بهترین تفریحم اینه ک رو مبل لم بدم یا سرم تو گوشی باشه یا ی چای بریزم برای خودم برم تو فکر ،اسم بیرون رفتن ک میاد ماتم میگیرتم خیلی وقتام شده دیگه میبینن من برو نیستم با دخترام ناهار برمیدارن میرن پارکی جایی یا دور میزنن خودشون 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
دیشب اتفاقا فکر‌میمردم‌همش‌میگفتم‌چی‌میشد برعکس بودیم بخدا مدل ما مندهمش دارم سرکوب میشم ی کمم تلاش ...

فرقی نداره. منم سرکوب میشم

مساله اینه ما خانم ها در هر شرایطی محکوم اند بسازند