2777
2789
عنوان

فلفل قرمز

49 بازدید | 6 پست

سلام خانما من فلفل قرمز کاشتم کلی فلفل دارم یکم خشک کردم آسیاب کردم برای غذا باز هنوز دارم زیادن کسی بلدنیست بهم یادبده باهاش ترشی درست کنم میشه؟ خیلی خیلی تندن 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سبز بودن وقتی میرسن قرمز میشن ولی خیلی تندن وقتیم سبزن تند

منم امسال فلفل کاشتم تقریبا هر روز باید آب بدی که تند نشن 

ما تندیشون مناسبه اما باید خیلی بزرگ بشن تا قرمز بشن بیشتر سبزن منم نمیذارم اونقدر بزرگ و قرمز و تند بشه

ببین فلفلا رو بچین بریز تو یه ظرف یکم آب بگیر یه نیم ساعت بذار بمونه بعد آب کش کن و بشورشون و بعد دسته هاشو به آرومی جدا کن جوری که فقط دسته ها جدا بشه فلفل آسیب نبینه

بعد بریزتو قابلمه و تا روی فلفل ها آب بریز بذار گاز به جوش که اومد آب کشش کن دومرتبه آب داغ بگیر و بذار به جوش که اومد حدود 10 دقیقه بذار بپزه 

بعد آب کش کن و بذار خنک بشه 

بعدتو شیشه تمیز و کاملا خشک کمی ترخون کمی مرزه و یکی دوتا سیر و بریز بعد فلفل ها رو بریز تو شیشه خیلی فشارشون نده له بشن شیشه رو تکون بده تا جاشون درست بشه و پر کن شیشه رو 

تو یه لیوان سرکه بریز یک قاشق مربا خوری نمک بریز و هم بزن حل شد بریز رو فلفلا اگر سرکه ش کم بود باز اضافه کن تا بیاد روی ففلفلا رو پر کنه بعدخیلی کم نمک بزن روی فلفلا و یه پلاستیک فریزری تمیز بذار در شیشه و محکم ببند بذار یخچال تا 1 ماه خوب شدن و رسیده شدن دیگه