منم امسال فلفل کاشتم تقریبا هر روز باید آب بدی که تند نشن
ما تندیشون مناسبه اما باید خیلی بزرگ بشن تا قرمز بشن بیشتر سبزن منم نمیذارم اونقدر بزرگ و قرمز و تند بشه
ببین فلفلا رو بچین بریز تو یه ظرف یکم آب بگیر یه نیم ساعت بذار بمونه بعد آب کش کن و بشورشون و بعد دسته هاشو به آرومی جدا کن جوری که فقط دسته ها جدا بشه فلفل آسیب نبینه
بعد بریزتو قابلمه و تا روی فلفل ها آب بریز بذار گاز به جوش که اومد آب کشش کن دومرتبه آب داغ بگیر و بذار به جوش که اومد حدود 10 دقیقه بذار بپزه
بعد آب کش کن و بذار خنک بشه
بعدتو شیشه تمیز و کاملا خشک کمی ترخون کمی مرزه و یکی دوتا سیر و بریز بعد فلفل ها رو بریز تو شیشه خیلی فشارشون نده له بشن شیشه رو تکون بده تا جاشون درست بشه و پر کن شیشه رو
تو یه لیوان سرکه بریز یک قاشق مربا خوری نمک بریز و هم بزن حل شد بریز رو فلفلا اگر سرکه ش کم بود باز اضافه کن تا بیاد روی ففلفلا رو پر کنه بعدخیلی کم نمک بزن روی فلفلا و یه پلاستیک فریزری تمیز بذار در شیشه و محکم ببند بذار یخچال تا 1 ماه خوب شدن و رسیده شدن دیگه