یه زنجیر دارم. میخام بفروشم یک گرم و چند سوت هست.. میخام بفروشم گوشی A16 بگبرم.. گوشی دارم وبکارم میاد.اندوریدش 9.هست هنگ میکته همش. آل سی دیش هم ترک خورده. ولی همه ماهی گوشی عوص میکنن. نامزدم که بهم نمیخره. مجبورم زنجیرم بفروشم.. خیلی دو دل هستم.. از نامزدم متنفرم.. 3 ساله نامزدیم بمن گوشی نمیخره.. این گوشی که دستمه خودم خریده بودمش هووای هستش. هونور
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
طلا برای وقت نیازه اگر پس انداز کافی داری ایرادی نداره به کوچولوشو بفروشی