2777
2789
عنوان

فروختن طلا زنجیرم و گرفتن گوشی

115 بازدید | 9 پست

یه زنجیر دارم. میخام بفروشم یک گرم و چند سوت هست.. میخام بفروشم گوشی A16 بگبرم.. گوشی دارم وبکارم میاد.اندوریدش 9.هست هنگ میکته همش. آل سی دیش هم ترک خورده. ولی همه ماهی گوشی عوص میکنن. نامزدم که بهم نمیخره. مجبورم زنجیرم بفروشم.. خیلی دو دل هستم.. از نامزدم متنفرم.. 3 ساله نامزدیم بمن گوشی نمیخره.. این گوشی که دستمه خودم خریده بودمش هووای هستش. هونور 

حقیقتا من طلا نمی‌فروشم 

سکه چرا ولی طلا زینتی دلم نمیاد 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭چکار کنم

نامزدت اگر پول داره خودش شعورش برسه بخره 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اون 6 تا النگو خریده سلطنتی... وام داره میریزه... چیزیم میگم میگه قسط دارم درکم کن

خب حق داره اگر برات طلا خریده 

طلا برای وقت نیازه اگر پس انداز کافی داری ایرادی نداره به کوچولوشو بفروشی

خب حق داره اگر برات طلا خریده طلا برای وقت نیازه اگر پس انداز کافی داری ایرادی نداره به کوچولوشو بفر ...

آره عزیزم دارم.. 6تا النگو دارم.. سلطنتی. زنجیرم رفتم بدم تعمیر. زنجیرم ماری هستش. گفتن جوش نمیخوره باز پاره میشه.. تو دلم میگم بمونه خونه گرد و خاک بخوره یا گوشی بخرم بهتره..