2777
2789

مفیدو سریعه هروقت فرصت نداشتین جای سیب زمینی سرخ کردن اینو بپزین 

ترکیب برنج ایرانی (هرچی مرغوب تربهتر)

ادویه و یه کوچولو شنبلیه خشک

رب کم 

سینه مرغ نگینی و پیاز

بعدم بصورت دمی اب میریزید میزارید بجوشه ودم بکشه  عالیه  البتع ابش زیاد باشه له میشه 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

گوشت نداره خوشم نمیاد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو کسی که بد غذا باشه نمیخوره......فرق برنج آبکش شده قاطی شده با مواد...با برنجی که با مواد قاطی کردی گذاشتی دم بکشه.از زمین تا آسمونه😂

ما میرزا قاسمی داریم با برنج بورانی.

و البته ماکارونی برای بچه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
گوشت نداره خوشم نمیاد

البته خاصیتش کاررابندازیشه تو زمانی که فرصت کمه بخایم گوشت بپزیم  که قیمه میزاریم 

اینو کسی که بد غذا باشه نمیخوره......فرق برنج آبکش شده قاطی شده با مواد...با برنجی که با مواد قاطی ک ...

بچه های بدغذای من عاشقشن  باورکن خیلی خوبه  البته یه قلقای ریزی داره  باید رعایت شه 

بچه های بدغذای من عاشقشن باورکن خیلی خوبه البته یه قلقای ریزی داره باید رعایت شه

یکی دوبار.ته چین مرغ با همین سبک درست کردم.خاطر خواه نداشت😂....البته طعمش هرچقدر هم ادویه روغن بزنی بازم مثل دمی گوجه تهرانیاس

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
وا مگه غذا همه باید گوشت داشته باشه

من گوشت دوس دارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

یکی دوبار.ته چین مرغ با همین سبک درست کردم.خاطر خواه نداشت😂....البته طعمش هرچقدر هم ادویه روغن بزنی ...

ته چین این مدلی جالب نمیشه 

دمی گوجه من اصلا درست نمیکنم یطوریه دلچسب نیست

ولی این چون سینه مرغ داره طعمش متفاوته 

پیازاش باید خیلی ریز باشه  واون شنبلیله خشکم طعم جالبی بهش میده 

البته خب غذا سلیقه ای 

باز از فست فودو  سیب زمینی سزخ شده  برا مواقع ضرور خیلی بهتره

مرغ داره ذیگ خواستی میتونی باگوشتم بپری گوشتشو جدا اول بپز

ممنونم خواهرجان