واای امروز چ حس بهتری داشتم.من همیشه جنینم پایین و زیر شکم و تو پهلوم بود شکمم هم خیلی بزرگ نشده بود.از دیروز دیدم تکوناش کم شده و تکون نمیخوره خیلی نگران شدم امروز شیرینی خوردم.تکوناش دیدم اومده بالا تو شکمم از تو پهلوم دراومده،چ حس خوبی بود.چند روز از زانو درد مینالیدم ولی درد زانوم هم خیلی کمتر شده بود..یازم خداروشکر..اصلا داغون بودم.سنگین بودم و تحت فشار الان حس بهتری دارم
22 هفته هستم بچم پایینه انگار قصد بالا اومدن نداره
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خدا رو هزار مرتبه شکر منم کمر درد و واژن درد گرفتم
راه رفتن مشکل شده مجبوری میرمممممم مثلا پسرمو میبرم کلاس میبینی یه مسیری سربالایی هست پدرم درمیاد
ولی تکونهاشو کامل حس میکنم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اره منم پایین بود خیلی تکون میخورد حس مبکردم کاملا ولی بالا تر رفت از دیشب دیگه حس نکردم بالاتر ک او ...
ازین به بعد حرکتها محکم تر میشه دکتر احتمالا بگه تعداد بشمار واسه هر روز
منم چند هفته قبل واژن درد داشتم اصلا نمیتونستم راه برم
یعنی منم بهتر میشم خدایا عذاب شده برام
من ک از دیشب احساس نکردم دلواپس شدم یرصبحونه شیرین خوردم دراز کشیدم بعد تکوناش خداروشکر حس کردم
خدا رو شکر