2777
2789

بیاد خونه ما، یه شب ساعت ده شب در زد که بابا و مامانش از خونه بیرونش کردن چون اعتیاد داره بعد اینم قهر کرد اومد خونه ما، اینم بگم بشدت مریض و خبرچین و فتنه و اهل اختلافه با اینکه مجرده اما هزار تا خاله زنک بازی داره، بعد من گفتم خیلی خب بیا بمون چه اشکال داره تا با خانوادت آشتی کنی. بعد گفتم برو بالا بخاب راحت گفت نه من اینجا پایین میخابم منم معذب و سکوت کردم. شام قورمه سبزی درست کردم بهش دادم یکم گذاشتم برا فردا. نصف شب همشو بلند شد خورد گفتم عیب نداره لابد گرسنش شد. بعد باورتون ساعت هفت صبح یه خامه و یه مربا توت رو تنها خودش خورد. روزی 6 وعده غذا میخورد و میخابید خانوادش سر این موضوع خیلی باهاش درگیرن، متولد68 هست

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

بعد چند روز گفتم میخام برم مراسم گفت برو گفتم خب میخام در خونه رو ببندم  با اخم زد بیرون هزار حرف پشت سرمم زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرونش نکردی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

این چه کاریه با  یه مرد اونم معتاد تو یه خونه تتها !خوبی؟! شوهرت کجاست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

باورتون میشد اومد دید بهش خوش میگذرع میهاست موندگار بشه. همسرمم میگفت این از کذشته اینجور بود غذا دیششو نمیخورد مال بغلی رو میخورد اینقد مزخرفه

شوهرت کجاست من بودم راه نمیدادم

یه شهر دیگه سر کار. بعد ده روز بش گفتم میخام برم مراسم بع زور رفت

لاغر یعنی

اره بابا بیشتر انگار معتاد غذاست. به جر میان وعده روزی شش هفت بار غذای سنگین میخورد

من اگه همسرم نباشه ، در رو برای حتی گرفتن یک چیز واجب به روی هیچ احد الناسی باز نمیکنم به قول همسرم یه کیسه طلا هم نذری برات آورده بودن چه برادر شوهر و چه پدر شوهرم حتی برادر خودم در رو باز نمیکنم

خدایی نکرده اتفاقی بیافته بهت میگن خودت میخواستی وگرنه تنها بودی چرا شب راهش دادی خونت بمونه؟؟؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
این چه کاریه با یه مرد اونم معتاد تو یه خونه تتها !خوبی؟! شوهرت کجاست

خب چمارش میکردم در میزد پرو تر از این حرفاس