2777
2789
عنوان

اونهایی که همیشه دائم الوضو هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 50 پست
حالا نمیشه دلم نشکنی ودائم الوضو هم باشی

من خیلی دوس دارم ولی از وقتی متوجه شدم باده معده وضو رو باطل میکنه هرموقع وضو میگیرم استرس میگیرم که باد ول نکنم آخرم ول میشه باطل میشه اعصابم خرد میشه نمیدونم چرا اینجوریم همینکه وضو میگیرم بدنم تازه یادش میوفته باد داره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من خیلی دوس دارم ولی از وقتی متوجه شدم باده معده وضو رو باطل میکنه هرموقع وضو میگیرم استرس میگیرم که ...

باید حساس نشی

ب خودت بگی نهایت دوباره میگیرم و بیخیالی طی کنی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک امروزتو بستی گفتم اینجا جوابتو بدم.این حرفات بوی عقب موندگی میده.تو هر چی می خوای توی خونه بمو ...

حرفای شما بوی پیشرفت میده عزیزم؟! 

اگه تهمت زدن و قضاوت کردن و توهین کردن پیشرفته 

این پیشرفت به هیچ دردی نمیخوره و هیچ ارزشی نداره 

شما میخوای نظرتو بدی نظر بده ولی حق نداری توهین کنی قضاوت کنی تهمت بزنی 

از کجا معلوم شما خودت چندتا آدم چادری رو نکشتی؟! دل چندنفر شونو نشکوندی؟! با به رخ کشیدن زیباییت بین بقیه آدما چندتا خانواده رو از هم سرد نکردی ازبین نبردی؟! 

باید حساس نشیب خودت بگی نهایت دوباره میگیرم و بیخیالی طی کنی

اصلا نمیتونم خیلی سخته 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یکساله اینجوری شدم 

حتی نماز جماعت هم گاهی نمیتونم بخونم 

همش میگم الان باد ول میکنم باطل میشه 

بعد دوباره پروسه وضو گرفتن تو مسجد یا حرم 

خیلی سخته 

وضو داشته باشی و دل بشکونی و بقیه رو عذاب بدی ذره ای ارزش ندارهمیشناسم که میگم

ببین نماز هم نخونی ولی دل نشکونی بازم فایده نداره بازم ارزشی نداره همه چی سره جای خود آدم باید تاجاییکه میتونه هرکاری که درسته رو انجام بده 

و اینکه از کوزه همون براود که در اوست

ببین نماز هم نخونی ولی دل نشکونی بازم فایده نداره بازم ارزشی نداره همه چی سره جای خود آدم باید تاجای ...

درسته حرفتون ، نماز و غیر نماز ملاک خوبی و بدی نیست.

ولی آدمایی که نماز میخونن و وضو دائمی دارن به نظر دیگران و حتی خودشون دارن یه سری موارد رو رعایت میکنن و یکم کارشون سختر از دیگرانه

مثل وقتی که چادر سر میکنی باید از خیلی چیزایی دیگه مثل لاک و ... بگذری