2777
2789
با همون پختم میگن اون آب زرده رو نباید دور ریخت

چرا نباید.  مگه نفخ نداره؟

منم شنیدم خالم میره کلاسای طب سنتی گفت گفتن اب حبوبات خیس خورده رو دو رنریزین ویتامینش میره ماهمه بهش حمله کردیم اونا نفخ داره تعجب میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخ بدون شوخی کلا میگفت بجای تنقلات مضر نخود شور و اینجور جیزا بدین بخورن بهتره کلا نخودو تو برنامه غ ...

دورت بگردم خیالت راحت بچه های من گوشت تن منم میخورن همه چیز خوارن ....به روز انداختم خونه جاریم برادر شوهرم زنگ زد کس میایین یخچالمم خوردن همش میگه گشنمونه بردشون مغازه خوراکی خریده تا تموم شده گفتن این غذا نبود غذا بده 🤣🤣🤣برادر شوهرم میگفت بیا ببرشون هنوز بچمو نخوردن

شما خودتون رفتین پیششون؟

اره

زبونتو میبینن کف دستتو میبینن معاینه میکنن طبع و مزاجتو میگه و مشکلات جسمی تو بهش بگی میگه چیکار کنی

خیلی جالبه با معاینه کردن قشنگ میگه تو بدنت چخبره

زدم تو هوش مصنوعی مشکلتو ببین چه توضیحی دادیکم عجیبه نترسی((((((((((جمع‌بندی رفتارهافقط چند نوع غذا ...

اره بهترین دکتر. متخصص گفت روحی روانی مشکلش منم میگم ک

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

خودت اونجوری بزرگش کردی!دخترخاله من بچش رو عادت داده رو تخت بخوابه خونه بقیه نمیتونه بمونه بعد نهار ...

کاش سرت بیاد بفهمی ما چی میکشیم اینجوری قضاوت نکنی

عزیزم فکر کنم بیش حسی داره یا کم حسی بستگی به علائم دیگش داره مثلا از ما گذاشتن روی چمن بدش میاد ؟یا ...

ن زود حرف زد ولی حموم واینا درست گفتی همینجور بود

سلیقه ایه جوپرک بریزی یا پودرشو دیگه حالت غلظت سوپ ب خودش میگیره میتونی بریزی ولی من کلا این مدلی نم ...

اها ممنون 

من تاخالا درست نکردم 

دستورشمچند بار تو اینستا دیدم ولی امتحان نکردم

ن زود حرف زد ولی حموم واینا درست گفتی همینجور بود

عزیزم این بچه ها دست خودشون نیست حس دهانیشون زیاد هست یعنی هر حسی براشون چند برابر هست خب بافت غذا تو دهنش اذیتش میکنه و عوق میزنه با یکی دو جلسه کاردرمانی عالی میشه و مشکلش حل میشه