2777
2789

همسایمون امروز تو کوچه دیدم دو تا دستش پر از وسایل بود خوار بار خونه مرغ محلی تخم مرغ خیلی چیزا

بهم گفت رفته بودم خونه مادر شوهرم نمیزاره دست خالی از خونش برم شده یه دونه بادمجون بهم میده

یه بارم دیده بودمش چیزای دیگه داشت گفت از خونه مادرم اومدم

حالا وضعیت مالی خانواده شوهر و خانواده خودشو میدونم چه طوریه ما محیط کوچیک هستیم

ولی تا حالا نشده من خونه مادرم یا مادرشوهرم برم یه هل پوک بزارن کف دستم مخصوصا الان که باردارم..مادرشوهرم تا غروب خونشون اگه بمونیم سریع ردمون میکنه مادرمم همین. با اینکه هم خانواده شوهرم هم خانواده خودم وصعشون خوبه..مادرمبه من زنگ میزنه تخم مرغ داری برام بیار فلان چیز داری برام بیار همش میخواد از من بکنه درسته من رو بهش نمیدم و تا حالا جیزی ندادم

ولی این چیزا رومیبینم خیلی تو فکر میرم که علتش چیه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

مادرشوهرم فقط زنگ میزنه میپرسه بچه چیه اصلا تا حاالا نگفته خوبی بدی چیزی حوس نکردی اصلا

دلم میخواد بگم مرده شوره میخواد بشورتت

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم اینجوریه ولی مادرشوهرم تو بگو ی سنگ بده بهمون....خب هرکی یجوره دیگ...غصه چیزای الکی نخور

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
علتش این از خدا بخواه همیشه نیازی به پدر مادر نداشته باشی

ربطی به نیاز نداره

مادرشوهرم فقط زنگ میزنه میپرسه بچه چیه اصلا تا حاالا نگفته خوبی بدی چیزی حوس نکردی اصلادلم میخواد بگ ...

وای چ بامزه گفتی اخرشو  😬😁

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
دلیل که نداره هرکی یه جوریه بهش فکر نکن

نمیشه فکر نکرد

وای چ بامزه گفتی اخرشو 😬😁

اخه اصلا براش مهم نیستاااا بگم دوستمون داره انقدر میپرسه اصلا

فقط فضولی

اهل کجایین؟جنوب درسته؟!

نه