2777
2789

من بین میسلار واتر. و تونر  کدومش واجبه بخرم همراه روتینم  چون یه نسخه ازدکتردارم هیچکدوم اینارونداره توش. پوستمم خشکهههه.  واطراف بینی وچونه تمیز نمیشه بافوم وژل.      رد نشو یه تجربه بزار مهربون😢

میسلار برا پاک کردن ارایشه 

تونر برای تمیز کردن و پاکسازی کثیفی هارو درمیاره

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ازت خدا خیرت بده جوابت کامل بود برام

فداتم گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

کاراییشون خیلی متفاوته اگه زیاد آرایش میکنی میسلار واتر بخر  اگه اهل آرایش نیستی پوستت خشکه تونر بخر دیجی کالا بعضی وقتا خیلی تخفیف میزاره نگاه کن شاید تونستی جفتش بخری

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ببخشید بعد اون باید شست یا گذاشت رو همون مثلا کرم ضد آفتاب اینا بزنیم

عزیزم اینا هردوتاش محلول هست با پد یا پنبه میزنی به صورتت 

بهتره بعد از میسلار واتر با شوینده ملایم پوستتو بشوری 

ولی تونر لازم نیس بشور ی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به عنوان کسی که ده سال پیش کارم روتین پوستی و میسلار و تونره میگم همه شون چرته 

به فیس واش خوب از برند خوب بگیر، سرم ویتامین سی،  اب زیاد بخور،  از روغن مخصوص پوست صورتت استفاده کن ماهی یه بار دو ماهی یه بار پاکسازی 

✓خیلی حالا دلت میخاد یه تونر خوب بگیر از این الکیا و دیجی کالا و اینا الکل دارن پوستتو به مرور میسوزونه 

میسلار و فیس واش کاراییش یکیه 

فدات شم الهی. مرسی❤️

نشی عزیزم 😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به عنوان کسی که ده سال پیش کارم روتین پوستی و میسلار و تونره میگم همه شون چرته به فیس واش خوب از برن ...

فدات شم شما که لطف کردی راهنمایی کردی.  میشه بگید چه روغنی منظورتون روغن ازعطاریه؟؟واینکه دوماه یبارفیشیال برم ؟؟

فدات شم شما که لطف کردی راهنمایی کردی. میشه بگید چه روغنی منظورتون روغن ازعطاریه؟؟واینکه دوماه یبار ...

مثلا اگه پوستت خشکه نارگیل که ضد چروکه روغتثن درخت چای ضد چروکه 

اگه پوستت چربه یکم گلیسیرین با ابلیمو قاطی کن بزن 

ضدافتاب رو هم در هر لحظه و هر جا وفادارش باش🤣🤣