2777
2789
عنوان

اگه شماره یک دختر تو گوشی شوهرتون پیدا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 49 پست
از چه نظر الان دختره پروفایل جدید گزاشته چون مخاطبین شوهرم اومده بزا من بفرستم واس شوهرم بگم پروف جد ...

ببین یه مساله ای هست خط های ایرانسل که چند وقتی استفاده نشه اتومات واگذار میشه 

من توی شاد با شماره ی قبلی مامانم یه مخاطب اومد که عکسای پروفایلش همه مثبت هیجده بود

زنگ زدم مامانم این عکسا چیه و ......

خلاصه پیگیری کرد دید خطش واگذار شده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
پرسیدم دختره گفت نه از اول ب اسم خودم بوده

عجب

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور نکردم میگم فلانی رو میشناسی اشم شوهرمو گفتم میگه کدوم فلانی 😐 فک کنم با شونصد نفر هست ک اسماش ...

یا همینِ که میگی سرش شلوغ

یا اینکه کارشو خوب بلده معلوم که

میکه نه نمیشناسم 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

حتا حوصله جر دادنشم ندارم مث همیشه ادامه دادم باهاش در صورتی ک اون از بیخیالی من داشت زجه میزد و فهم ...

همین ایرانسل من چیه؟که بچه ها

توی سایت میگن من نمیدونم اونو

نصب کن رو گوشیت 

ببین یه مساله ای هست خط های ایرانسل که چند وقتی استفاده نشه اتومات واگذار میشه من توی شاد با شماره ی ...

از کجا پیگیری کردین میشه بگی تورو خدا شمارشو بدم ب یه مرکژی جایی ببینم واقعا واگزار شده یا نه

از چه نظر الان دختره پروفایل جدید گزاشته چون مخاطبین شوهرم اومده بزا من بفرستم واس شوهرم بگم پروف جد ...

دنبال دردسری اگه شوهرت تو این فازا نباشه هم یه کاری میکنی چشم و گوشش باز بشه 

مطمین باش اگه سر و سری باهم داشتن شوهرت به اسم یک مرد سیو میکرد که هیچ موقع متوجه نشی 

از کجا پیگیری کردین میشه بگی تورو خدا شمارشو بدم ب یه مرکژی جایی ببینم واقعا واگزار شده یا نه

عااااااا بزن تو مزاحم یاب شماره یاب

اسم و فامیل طرف میاد من دارم تو

گوشیم

بعد هم اره واگزار میشه خط قبلی همسرم الان به یک خانم واگزارشده که چون من سیو دارم پروفایلاش واسم میاد