2777
2789
عنوان

مامانای بچه مدرسه ای

170 بازدید | 16 پست

تایمی که بچه خونه نیست برنامتون چیه

چکارا میکنید 

بجز آشپزی و این‌چیزها،  دیگه پلن تون چیه؟ 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا جز آشپزی و جمع و جور کردن مگه وقتی می مونه؟ تازه من یه بچه کوچیکترم دارم😒

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

یکی رو صبح همسرم میبره

یکی رو من ..

روزایی ک روز کاریم هست تا ۳ سرکارم

بعد میرم از مدرسه برسون میدارم میرم خونه.

روزایی ک اف هستم  بستگی به کارام داره

ی وقت کار درسی دارم اونو انجام میدم

یک وقت میرم پیاده روی و خرید و بیرون با دوستام

یک وفت استراحت میکنم

💕

فعلا ک مریض افتاده تو خونه یه هفته ست تب و سرفه و دل درد

انشالله زودتر خوب بشه .حتمأ دکتر ببر زودتر خوب میشه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

دوش میگیرم اگه‌حال داشته باشم یکم ورزش میکنم خونه رو تمیز میکنم اگه کار داشته باشم کارمو انجام میدم و بعدم یکم با گوشی وقت میگذرونم.اما درکل همیشه وقت کم میارم چون از ساعت ده تقریبا شروع به اشپزی میکنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بردم دکتر همون روز اول داره دارو میگیره مرسی مهربونم

🌹میوه غذاهایی مثل اش وسوپ و....بیشتر بده بهش.بعد نارنگی واسه سرفه خوب نیست. واب سرد یخچالی

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

🌹میوه غذاهایی مثل اش وسوپ و....بیشتر بده بهش.بعد نارنگی واسه سرفه خوب نیست. واب سرد یخچالی

میدونی اخه حساسیت ریه هم داره قلبش هم اذیته واسه همین بهش سخت گذشت 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد