2777
2789
عنوان

یکساله نامزدیم نامزدم اصلا تلاشی برای عقد نمیکنه توروخدا قسم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بشدت حق داري بترسين و استرس بگيرين و خيلي خيلي كار اشتباهي كردين قبل عقد اجازه رابطه دادي خب م ...

اخه گناه من چیه وقتی ن خانوادم حرفی زدن راجب عقد باهاشون ن خودشون

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

امان از دخترایی ک بدون عقد تا رابطه هم پیش میرن چه خبرتون دنبالتون افتادن مگه خودتون بی ارزش می‌کنید دیگه دم دستی هستی فکر کردی برای چی باید عقد کنه ؟ پسر بودم صد سال عقد نمیکردم 

والا یه دختر رو سه هفته ست نامزد کردیم با داداشمون تازه نشون بردیم اون سری زنگ زد به داداش گفت مامان بابام‌نیستن بیا پیشم خونه مامانم شنید به من گفت اینجور شد چیکارشون کنم چرا خانواده ها جلو دختراشون نمیگیرن ما فعلا شرايط عقد کردنشون نداریم یعنی نمیخواییم عقد کنیم مامانمم به مادر دختره هم‌گفته بود الان وقت اشناییه نه عشق بازی اگر میتونید کنترلشون کنید اما زنه براشون خونه خالی میکنه 

چیزی به داداشه بگیم میگه زندگی خودمه به شما چه تعجبم از مادر دختر با این تربیتش 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

سخت بگیر بهش بگو زمانی بیا خونمون ک قرار و وقت محضر گرفته باشی وگرنه پاتو نذار تو خونمون، فقط تلفنی ...

عزیزم خانوادم هرشب دعوتش میکنن خونمون اگرم دعوت نکنن خودش میاد

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

صیغه هستین؟اون اگه میخواست زمین و زمان رو به هم میدوخت که زودتر بیاد جلو.اصلا باهاش رابطه نداشته باش اگه میگه اخرش مال خودمی و فلان گولشو نخور همشون همین حرفارو میزنن بگو نامحرمی

عزیزم خانوادم هرشب دعوتش میکنن خونمون اگرم دعوت نکنن خودش میاد

منم میگم سخت بگیر و دیگه این کارا رو نکنین تا وقت محضر بگیره، معلومه با این تحویل گرفتنای شما تا ده سال دیگه هم ترجیح میده همینجوری بی مسئولیت ادامه بده و عقدت نکنه، زیادی داره بهش خوش میگذره باید بفهمه وقتی میتونه تو رو ببینه ک عقدت کرده باشه.