2777
2789
عنوان

یکساله نامزدیم نامزدم اصلا تلاشی برای عقد نمیکنه توروخدا قسم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 51 پست
عزیزم‌ مسئله عقد باید از طرف خانواده دختر مطرح شه مثلا پدرت زنگ بزنه به پدرش

پس چرا میگن ب خانواده دختر ربط نداره😓

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

با خونواده تون صحبت کنین. به پدر مادرت بگین درمورد عقد با داماد صحبت کنن، حرف به گوش خونواده پسر برس ...

من همین صبح ب نامزدم گفتم

گفت عزیزم مگ نمیبینی چقد مشکل داریم

مگ دست من عقد کردن باید خانوادم بگن من ک‌دیگ نمیشه کاری کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین صبح ب نامزدم گفتمگفت عزیزم مگ نمیبینی چقد مشکل داریممگ دست من عقد کردن باید خانوادم بگن من ک ...

با پدرتون صحبت کنین، اونا رو بندازین جلو

پدرتون خودشون باید زنگ بزنن، به قولی با دوستشون که پدر داماد هست صحبت کنن. قاطعانه ‌و محکم با پدرتون حرف بزنین.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ای وای اونجوری که گفتم انجام بده ن برو بگو نیاد

خسته شدم میگم بهش ببینم چی‌میخواد بشه اینطور ک‌معلومه اصلا قصد ندارن حتی برای عید هم عقد کنزم